Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 327952
Extracte del Decret de l’Alcaldia de l’Ajuntament de Maó núm. DA/2022/0002011, de 6 de juny, per el qual es convoca el procés de preinscripció per participar a les colcades de les festes del terme municipal de Maó de l’any 2022, les bases que l'han de regir i les ajudes a la participació (exp.: E0663-2022-000002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BNDS: 632451 (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index).

Per Decret de l'Alcaldia de l'Ajuntament de Maó núm. 2022/DA/0002011, de 6 de juny, s'ha convocat el procés de preinscripció per participar a les colcades de les festes del terme municipal de Maó de l'any 2022, amb les seves bases reguladores i les ajudes a la participació.

El termini de presentació de sol·licituds de participació serà del 6 de juny a l'1 de juliol de 2022.

D'acord amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Publicitat de les bases reguladores

Les bases reguladores estaran disponibles, durant el termini de presentació, a la pàgina web https://www.ajmao.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01.

Beneficiaris

Poden sol·licitar rebre les corresponents ajudes totes les persones físiques que participin a les colcades del terme municipal de Maó, d'acord amb les bases de la convocatòria.

Bases reguladores

Les bases reguladores estan publicades al lloc web de l'Ajuntament de Maó.

Quantitat

L'import total serà de 30.000,00 €, amb càrrec a l'aplicació pressupostària D01 3380 4810022 del Pressupost municipal de l'any 2022.

Dotació de les ajudes

Línia 1. Ajudes a la participació a les festes de Llucmaçanes: 40,00 euros per tanda i entrega d'una cullereta de plata a les persones participants del diumenge de festes.

Línia 2. Ajudes a la participació a les festes de Sant Climent: 40,00 euros per tanda i entrega d'una cullereta de plata a les persones participants del diumenge de festes.

Línia 3. Ajudes a la participació a les festes de la Mare de Déu de Gràcia: 40,00 euros per tanda i entrega d'una cullereta de plata a les persones participants del diumenge de festes i a les persones participants a les Corregudes.

Línia 4. Decés del cavall ocorregut durant alguna de les celebracions o medicaments necessaris per guarir-lo: 1.000,00 euros per decés de cavall i/o l'import justificat dels medicaments.

Línia 5. Ajudes a la contractació d'una assegurança de responsabilitat civil del cavall o cavalls. 60 euros per cavaller/essa (surti a les festes que surti).

Criteris objecte d'atorgament del premi

Participació efectiva en les colcades del terme municipal de Maó de l'any 2022.

Termini i forma de presentació de sol·licituds

1. Les sol·licituds es podran dur a terme entre el dia 6 de juny de 2022 i el dia 1 de juliol de 2022 (inclusivament) als següents llocs:

a. Seu electrònica municipal (www.carpetaciutadana.org), mitjançant el registre d'entrada.

b. A les oficines del Servei Municipal de Cultura (Claustre del Carme, s/n, 1r pis - entrada per pl. de la Miranda). Horari: de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 h, i dimarts i dijous, de 16.00 a 20.00 h (excepte el capvespre del dia 23 de juny).

c. A qualsevol dels registres establerts en l'article 16.4 de la Llei 39/2014, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La sol·licitud haurà d'anar acompanyada de la següent documentació:

Document

Model

Qui l'ha de presentar?

a) Escrit de sol·licitud degudament emplenat i signat.

Hi ha un model d'autorització a disposició de les persones interessades.

Totes les persones interessades.

b) Fotografia tipus carnet, actualitzada.

n/a

Les persones interessades que no hagin participat mai a les festes.

c) Passaport del cavall o cavalls

n/a

Totes les persones interessades.

d) Assegurança de responsabilitat civil del cavall o cavalls.

n/a

Totes les persones interessades.

e) Autorització i la documentació d'identitat del/de la menor.

Hi ha un model d'autorització a disposició de les persones interessades.

Les persones interessades menors d'edat.

f) Escrit pel qual se'ls ha convidat.

n/a

Cavallers/eresses convidats/ades pel caixer batle o l'AV.

g) Alta al règim agrari o document similar.

n/a

Pagesos i pageses d'altres pobles que treballin a Maó.

h) Declaració responsable de renúncia a sortir a les colcades d'altres municipis.

Hi ha un model de renúncia a disposició de les persones interessades.

Cavallers/eresses naturals de Maó empadronats/ades a un altre municipi.

3. Excepcionalment, es podrà presentar la documentació de l'assegurança de responsabilitat civil dels cavalls no propis i el passaport equí fins al dia 26 de juliol de 2022, en el cas de Llucmaçanes; fins al 9 d'agost 2022, en el cas de Sant Climent; i fins al 24 d'agost 2022, en el cas de Maó. En aquests casos, la participació efectiva de la persona sol·licitant quedarà condicionada al compliment d'aquest requisit.

4. Les sol·licituds de preinscripció de les persones menors d'edat hauran de ser presentades pels seus representants legals (progenitors, tutors/ores, etc.), que es fan responsables de la seva participació a les festes.

5. Les sol·licituds esmentades a l'apartat anterior hauran d'aportar, a part de la documentació general requerida, la documentació següent:

a. Autorització de participació de persones menors d'edat a les colcades de les festes, segons el model normalitzat.

b. Document acreditatiu de la identitat del menor (DNI, NIE, passaport).

6. La minoria d'edat es computa en el moment de formalitzar la sol·licitud, independentment que la circumstància s'extingeixi entre aquell dia i el de la celebració de la festa.

Termini exposició pública i publicació

Un mes d'ençà de la finalització de la festa en què s'hagi participat i que hagi generat el dret a l'ajuda. La resolució es publicarà al tauler d'edictes electrònic municipal. S'anirà resolent per ordre cronològic de les diferents festes, a excepció de la Línia 5, que es resoldrà de manera conjunta.

Altres dades d'obligat compliment

S'ha de complir tot el que disposen les bases que regulen aquesta convocatòria de subvencions, d'acord amb l'Ordenança general de subvencions de l'Ajuntament de Maó, aprovada definitivament pel Ple d'aquesta corporació el 31 de març de 2016 (BOIB núm. 12 de 25 de gener de 2018).

Maó, en la data de la signatura electrònica del document (9 de juny de 2022)

L'alcalde Héctor Pons Riudavets