Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 324309
Extracte de la Resolució del dia 6 de juny de 2022 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa, per la qual s'aprovà,  la convocatòria de beques per la realització de practiques de laboratori en matèria d'arqueologia que convoca anualment l'Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/631880)

Primer. Beneficiaris

Aquestes beques de formació i practiques estan adreçades a estudiants d'Història i/o Arqueologia, i a llicenciats, graduats i postgraduats d'aquestes especialitats, que hagin finalitzat els seus estudis als tres anys anteriors a la data de publicació de la convocatòria.  

Segon. Objecte

1. L'objecte de les beques és els estudiants, graduats i postgraduats d'arqueologia puguin aprendre habilitats pràctiques i coneixements professionals relacionats amb la seua formació universitària, aprofitant els materials arqueològics que s'extreuen d'excavacions preventives realitzades en el marc de projectes promoguts per l'Ajuntament. Aquestes tasques es realitzaran d'acord a les directrius i orientacions donades pels tècnics tutors del programa de beques, adscrits a la regidoria de Cultura i Patrimoni.

Les pràctiques i activitats objecte d'aquestes beques es realitzaran al Taller i laboratori d'Arqueologia i Patrimoni de l'Ajuntament d'Eivissa, situat al carrer Aubarca, núm. 26 de la ciutat d'Eivissa i a les dependències municipals del carrer de Sant Ciriac, núm. 5.

Es realitzaran un total de 300 hores pràctiques en horari a definir, preferentment durant els mesos de juliol a novembre de l'any de la convocatòria.

2. Els participants hauran de reunir els següents requisits:

a) Ser major d'edat.

b) Tenir la nacionalitat espanyola. També podran sol·licitar la beca els estrangers amb residència legal en Espanya.

c) Estudiants d'Història i/o arqueologia  matriculats en qualsevol universitat espanyola.

d) Llicenciats, graduats i postgraduats de les especialitats de Història i/o Arqueologia que hagin finalitzat els seus estudis als tres anys anteriors a la data de publicació de la convocatòria.

Tercer. Bases reguladores.

Les bases reguladores de la convocatòria les beques es troben publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) Núm. 89 de data 21 de maig de 2020  (https://www.caib.es/eboibfront/ca/2020/11186/seccio-v-anuncis/475).

Quart. Import.

L'import global del crèdit disponible per al pagament de les beques és de 3.000 € que se imputarà a la partida  2022 33600 48100 del pressupost de Patrimoni per l'any 2022, Ajuntament d'Eivissa.

Cadascuna de les beques està dotada amb 1.500€ bruts, quantitat que es retribuirà a la persona beneficiària en un únic pagament, una vegada hagin finalitzat les 300 hores pràctiques i presentada la memòria descriptiva de les tasques realitzades.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de vint (20) dies hàbils a partir del següent al de la publicació d'aquesta convocatòria al BOIB. Si el darrer dia natural fos diumenge o festiu, el termini s'ajornarà fins a l'hàbil següent. La documentació es publicarà a la Base Nacional de Dades de Subvencions (BNDS), a la seu electrònica i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa (www.eivissa.es).

La sol·licitud s'ha de fer presentant l'imprès d'instància normalitzat, adjuntant la documentació corresponent, al Registre General de l'Ajuntament o bé a través d'alguna de les formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (LPAC).

 

Eivissa, document signat electrònicament (7 de juny de 2022)

El regidor delegat (José Juan Tur Cardona)