Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 323333
Extracte de l’acord del Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 6 de maig de 2022, relatiu a l'aprovació de les bases i la convocatòria del II Ajut de Recerca i Investigació Educativa del Consell Escolar de Menorca (CEME) i i l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) 2022 (Exp. I0015-2022-000004)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 631527

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/631527):

Primer. Beneficiaris.

Poden participar d'aquest ajut tant les persones físiques i jurídiques individualment o com agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat jurídica independent, que concorrin en forma d'equip d'investigació.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquest ajut és el finançament d'un treball de recerca o d'investigació educativa de temàtica lliure que reverteixi en la millora de l'educació a l'illa de Menorca.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix per les bases aprovades pel Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 6 de maig de 2022.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 5.000 € (cinc mil euros)

Cinquè. Terminis de presentació de sol·licituds

A partir del dia següent a la publicació d'aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i fins dia 1 de setembre de 2022.

Sisè. Altres dades

Pot ser objecte del projecte de recerca o d'investigació qualsevol àmbit educatiu (formal, no formal i informal) i col·lectiu implicat en el procés d'ensenyament-aprenentatge.

S'estableix un únic ajut de 5.000 € pel projecte seleccionat.

 

(Signat electrònicament: 6 de juny de 2022)

El president de l'Institut Menorquí d'Estudis Miquel Àngel Maria Ballester