Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 316364
Resolució del president de l’entitat pública empresarial Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) de delegació de competències en la vicepresidència de SFM per a la subscripció de determinats acords de col·laboració

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

SFM, de conformitat amb l'article 1 del Decret 44/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts, és una entitat pública empresarial, i amb capacitat d'actuar i autonomia de gestió plenes, adscrita actualment a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge.

Ela articles 14 i 15 dels Estatuts preveuen que el president és la persona titular de la conselleria d'adscripció i que aquest assumeix la representació permanent de l'entitat.

L'article 16 dels Estatuts preveu que el càrrec de la Vicepresidència de SFM l'ocupa el titular de la direcció general competent en matèria de transports.

Per tal de que no hi hagi coincidència entre les dues persones signants quan es tracti de d'acords de col·laboració a subscriure amb la conselleria d'adscripció, és aconsellable delegar l'exercici de la competències per a la subscripció d'acords de col·laboració del president de SFM en el vicepresident de SFM; tot això, de conformitat amb allò que preveu l'article 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, així com en l'article 15.2 del Decret 44/2015.

Per tot això, d'acord amb l'article 42.c de la Llei 3/2003, de 26 de març, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Es delega en el vicepresident de SFM l'exercici de la competència per a subscriure acords de col·laboració amb la conselleria d'adscripció.

Segon.- La delegació a què fa referència aquesta Resolució s'entén sense perjudici de la potestat de revocació i avocació que correspon al president de SFM.

Tercer.- Aquesta Resolució esdevé efectiva a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (2 de juny de 2022)

El conseller de Mobilitat i Habitatge Josep Marí i Ribes