Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 314725
Aprovació model comunicació prèvia de modificació de dades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el conseller executiu del Departament d'Economia i Territori del Consell Insular de Menorca mitjançant Resolució núm. 2022/889, de data 1 de juny de 2022, ha resolt el següent:

PRIMER.- Aprovar el model de comunicació prèvia, el qual es transcriu com a annex a aquesta resolució, corresponent a la següent modificació:

- Comunicació prèvia de nou explotador per a la comercialització independent d'una unitat d'allotjament per part d'un explotador diferent al principal que pertany a un establiment d'apartaments turístics en funcionament.

SEGON.- Les comunicacions prèvies de modificacions de dades es podran presentar d'acord amb el model aprovat. La presentació de la comunicació prèvia amb un format diferent a l'aprovat i que no incorpori la documentació obligatòria, no produirà cap efecte jurídic i no serà admesa a tràmit.

TERCER.- Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes de general coneixement i disposar que se'n doni la màxima difusió possible.

 

Signat a Maó en la data de la signatura electrònica que consta en aquest document (3 de juny de 2022)

El conseller executiu del Departament d'Economia i Territori José Pastrana Huguet

Documents adjunts