Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 308590
Declarar desert i donar per finalitzat el procés selectiu per a la constitució d’una borsa per a la cobertura temporal de la plaça de tècnic/a de recursos humans de l’ajuntament de Santa Margalida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El senyor batle, en data 20 de maig de 2022, ha dictat el Decret de Batlia número 798 que a continuació es transcriu:

«En data 15 de març de 2022 es va dictar Decret de batlia núm. 347, per qual es varen aprovar les bases que havien de regir la convocatòria per a la creació d'una borsa de tècnic de Recursos Humans, funcionari interí,  per realitzar substitucions, cobrir temporalment les vacants que es puguin produir o subvenir a necessitats urgents, extraordinàries i circumstàncies d'increment de l'activitat, a l'Ajuntament de Santa Margalida.

Mitjançant l'esmentat Decret es va convocar el procés selectiu per al referit procés, mitjançant concurs-oposició, amb subjecció a les bases aprovades.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, que es va estendre des del dia 29 de març de 2022 i fins el dia 1 d'abril de 2022, es va estendre diligència de les sol·licituds presentades per prendre part en aquest procés.

En data 6 d'abril de 2022, mitjançant la Resolució de Batlia Núm 507, es va aprovar la relació provisional de persones admeses i excloses, atorgant un termini de tres dies hàbils perquè els aspirants exclosos i aquelles persones que no apareguin en la relació, puguin presentar al·legacions.

En data 7 d'abril de 2022, mitjançant la Resolució de Batlia Núm. 520 es varen designar als membres del Tribunal Qualificador; resolució que roman exposada al tauler d'anuncis web i al portal de transparència.

En data 13 d'abril de 2022, mitjançant la Resolució de Batlia Núm. 565, es va entendre esmenada la deficiència advertida en el llistat provisional i es va aprovar de forma definitiva el llista d'aspirants admesos i exclosos. Tanmateix, es va convocar als aspirants definitivament admesos divendres dia 6 de maig de 2022 a les 10 h a.m. a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Margalida, situada al Passeig des Pouàs número 23 de Santa Margalida, CP, per la realització de la primera prova de la fase d'oposició consistent en un test regulat a la base setena de la convocatòria.

De la realització de la prova, el Tribunal va estendre l'acta que consta a l'expedient, la qual fou publicada, atorgant-se als aspirant el termini de tres dies hàbils per presentar les reclamacions o al·legacions que estimessin adients per a la defensa dels seus drets.

En data 13 de maig de 2022, la Secretària ha estès diligència fent constar els següents extrems:

«Primer.- Que vistes les al·legacions/revisions presentades pels aspirants dintre del termini corresponent per a la presentació de les mateixes, respecte a les qualificacions provisionals de la primera prova de la fase d'oposició.

Segon.- Que dins el termini de presentació d'al·legacions es va publicar al Portal de Transparència de l'Ajuntament el model d'examen test i el solucionari, i es va remetre als al·legants còpia del seu examen corregit.

Tercer.- Que els aspirants que han presentat al·legacions/revisions han donat per complertes les seves peticions de revisions al·legades, amb la publicació i tramesa de la documentació esmentada al segon punt, constant dins l'expedient la conformitat de cada un d'ells.»

Per tot l'anterior, en ús de les facultats legalment conferides, RESOLC

PRIMER.-  Declarar desert i donar per finalitzat el procés selectiu per a la creació d'una borsa de tècnic de Recursos Humans, funcionari interí,  per realitzar substitucions, cobrir temporalment les vacants que es puguin produir o subvenir a necessitats urgents, extraordinàries i circumstàncies d'increment de l'activitat, a l'Ajuntament de Santa Margalida.

 

SEGON.- Publicar la present resolució en el tauler electrònic de la seu electrònica de la Corporació, així com al Portal de Transparència, i en el BOIB.»

El que es fa públic pel general coneixement i als efectes oportuns.

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (31 de maig de 2022)

El batle

Joan Monjo Estelrich