Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 304648
Modificació de la convocatòria de patrocinis d’obres audiovisuals (pel·lícules o sèries) i patrocinis de grans esdeveniments audiovisuals (festivals de cinema), per a 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme de 18 de maig de 2022 que aprova les condicions per subscriure contractes de patrocini d'obres audiovisuals  (pel·lícules o sèries) i patrocinis de grans esdeveniments audiovisuals (festivals de cinema), per a 2022, la qual es publica al BOIB (BOIB núm. 66, de 21 de maig).

2. Una vegada publicada la convocatòria s'ha detectat una errada que fa indispensable la seva modificació. Referent a l'organització de festivals audiovisuals al punt B. Trajectòria de l'esdeveniment dins el requadre hi ha una errada quan parla de la trajectòria de menys de 3 edicions.

3. En l'annex II referent a la sol·licitud d'esdeveniments audiovisuals s'ha detectat una errada en el punt 3.Quantitat que se sol·licita a la Fundació Mallorca Turisme (impostos inclosos), en els tres punts ha de dir a un màxim del 30% del pressupost. Així concorda amb el que diuen les bases, en el punt 3 del pressupost de la convocatòria B9  Línia 2 Organització de festivals audiovisuals.

Per tot això,

Resolc

Primer. Modificar la convocatòria de patrocinis d'obres audiovisuals (pel·lícules o sèries) i patrocinis de grans esdeveniments audiovisuals (festivals de cinema, en el següent sentit:

Annex II sol·licitud de patrocinis audiovisuals amb repercussió turística 2022, dins el punt 3

Quantitat que se sol·licita a la Fundació Mallorca Turisme (impostos inclosos)

Allà on diu:

L'esdeveniment (festival) te un pressupost:

☐ Pressupost inferior a 100.000 €: poden optar a fins a 20.000 € (o un màxim de 20% del pressupost)

☐ Pressupost superior a 100.000 € i inferior a 500.000 €: poden optar a fins a 50.000 € (o un màxim del 20% del pressupost).

☐ Pressupost superior a 500.000 €: poden optar a fins a 150.000 € (o un màxim del 20% del pressupost).

Ha de dir:

L'esdeveniment (festival) te un pressupost:

☐ Pressupost inferior a  100.000 €: poden optar a fins a 20.000 € (o un màxim de 30% del pressupost)

☐ Pressupost superior a 100.000 € i inferior a 500.000 €: poden optar a fins a 50.000 € (o un màxim del 30% del pressupost).

☐ Pressupost superior a 500.000 €: poden optar a fins a 150.000 € (o un màxim del 30% del pressupost).

Dins l'annex VII Autobaremació organització esdeveniments,

Allà on diu:

2. Trajectòria de l'esdeveniment

Menys de 3 edicions

Ha de dir:

2. Trajectòria de l'esdeveniment

3 edicions o menys

Segon. Publicar aquesta Resolució en la pàgina web de la fundació Mallorca.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant el president de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

(Document signat electrònicament: 27 de maig de 2022)

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordá