Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI

Núm. 304300
Acord d’aprovació definitiva de la modificació puntual de la fitxa CO-10 del Catàleg de patrimoni històric del terme municipal de Costitx relativa a la descatalogació de l’immoble del carrer Penya, número 1

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme, en sessió de dia 27 de maig de 2022, ha pres l'acord següent:

«Atès l'expedient relatiu a la Modificació puntual de la fitxa CO-10 del Catàleg de Patrimoni històric del terme municipal de Costitx relativa a la descatalogació de l'immoble del Carrer Penya, núm. 1, en el tràmit previst en l'article 164 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl per a l'illa de Mallorca, i d'acord amb el dictamen de la Ponència Tècnica d'Ordenació del Territori i Urbanisme, aquesta Comissió Insular acorda l'aprovació definitiva de l'esmentada modificació. Tot això, de conformitat amb l'Informe emès pels Serveis Tècnic i Jurídic d'Urbanisme de la Direcció Insular d'Urbanisme, el qual, com a motivació, forma part d'aquest acord.»

La publicació d'aquest acord es fa a reserva de l'aprovació de l'acta.

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent a la publicació del present acord. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Palma, 30 de maig de 2022

La secretària de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme

Francisca Serra Mas