Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 303830
Correcció d’errades de l’obertura del tràmit d'informació pública d'autorització administrativa i declaració, en concret, d'utilitat pública d'una instal·lació elèctrica denominada “Nova Línia subterrània MT i nou CT 50483 “PINARES””

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 131 de 23 de setembre de 2021 i en el BOE núm. 40 de 16 de febrer de 2022 es va publicar l'obertura del tràmit d'informació pública d'autorització administrativa i declaració, en concret, d'utilitat pública d'una instal·lació elèctrica denominada “ Nova Línia subterrània MT i nou CT 50483 “PINARES””.

2. Durant el transcurs del procediment s'ha comprovat que els titulars de les finques afectades ha canviat. Per tant, actualment existeix una errada en les publicacions als diaris oficials en quant al nom dels titulars afectats.

Fonaments de dret

1. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició. Així mateix, la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que han estat notificats o publicats.

2. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Corregir l'errada detectada en l'obertura del tràmit d'informació pública d'autorització administrativa i declaració, en concret, d'utilitat pública d'una instal·lació elèctrica denominada “ Nova Línia subterrània MT i nou CT 50483 “PINARES”” publicada en el BOIB 131 de 23 de setembre de 2021:

On diu:

Juan Trías Vich

Ha de dir:

EIVISSA, SL

On diu:

Mª Dolores Alcordo

Ha de dir:

EIVISSA, SL

2. Notificar aquesta resolució a Juan Trías Vich, Mª Dolores Alcordo i EIVISSA,SL.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de l'Estat.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Educació i Formació Professional en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 27 de maig de 2022

El director general

José Guillermo Malagrava Rigo

(Per delegació del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica

BOIB núm. 31, de 4 de març de 2021)