Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 295070
Resolució de la directora general de Personal Docent de 25 de maig de 2022, per la qual es modifica la Resolució de la directora general de Personal Docent de 9 de maig de 2022, per la qual es fa pública la composició definitiva dels tribunals dels cossos de professors d'ensenyament secundari, i es designen els coordinadors i els membres de les comissions de valoració que han d'actuar en els procediments selectius convocats per Resolució de 29 de novembre de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 62 de 12 de maig de 2022 es va publicar la Resolució de la directora general de Personal Docent de 9 de maig de 2022, per la qual es fa pública la composició definitiva dels tribunals dels cossos de professors d'ensenyament secundari, i es designen els coordinadors i els membres de les comissions de valoració que han d'actuar en els procediments selectius convocats per Resolució de 29 de novembre de 2021, per a les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents, es convoca als presidents titulars a una sessió formativa, es distribueixen els aspirants entre els tribunals dels cossos i especialitats corresponents i se'ls convoca a l'acte de presentació, a la part A de la primera prova i a la part B de la primera prova.

La base 5.3 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 de novembre de 2021 estableix que els tribunals han d'estar formats per un nombre senar de membres, no inferior a cinc, i s'ha de designar, com a mínim, el mateix nombre de membres suplents. Així mateix, aquesta base indica que els tribunals estan constituïts per un president designat per la Direcció General de Personal Docent entre els funcionaris de carrera dels cossos de funcionaris docents o del cos d'inspectors al servei de l'Administració educativa en servei actiu a l'àmbit territorial de les Illes Balears, dels cossos de subgrup de classificació igual o superior al cos al qual opten els aspirants.

Atès que la presidenta titular i la presidenta suplent del tribunal número 3 del cos de professors d'ensenyament secundari de l'especialitat d'Orientació educativa, de l'illa de Mallorca, no podran actuar en aquest procés per causa justificada, és necessari designar un nou president titular i suplent per aquest tribunal.

Per tot això,

Resolc

Primer. Modificar l'annex 2 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 9 de maig de 2022 en el sentit de designar com a president titular al senyor Antonio Vich Coll i com a president suplent al senyor Jaime Font Mach.

Segon. Publicar aquesta Resolució  i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També hi poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de signatura electrònica (25 de maig de 2022)

La directora general de Personal Docent Rafaela Sánchez Benítez Per delegació del conseller d'Educació i Formació Professional (BOIB núm. 41, de 25/03/2021)

 

ANNEX 

Cos:0590 - PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARIIlla: 071 - MALLORCA

Especialitat: 018 - ORIENTACIÓ EDUCATIVA

Tribunal nº 3. Centre seu: IES MARRATXÍ (illa examen: 071 - MALLORCA)

C/ DE L'ARBRE DE LA CIÈNCIA, NÚM. 1 (PONT D'INCA)

Accés 1

Des de: SANCHEZ CERVERA, Mª DEL CARMEN

Fins a: CUART SINTES, MARIA ISABEL

Titulars

PRESIDENT : ***9004** - VICH COLL, ANTONIO

VOCAL 1: ***2666** - VILAR GESTOSO, MANUEL

VOCAL 2: ***4077** - VICENS MAS, CATALINA

VOCAL 3: ***2462** - VIDAL FRISK, JOANA

VOCAL 4: ***2722** - VILLEN DIAZ, INMACULADA

Suplents

PRESIDENT : ***9848** - FONT MACH, JAIME

VOCAL 1: ***5836** - ADALIA RODRIGUEZ, TONYO

VOCAL 2: ***3633** - ADROVER OBRADOR, MARGALIDA

VOCAL 3: ***2990** - ALBERTI RIPOLL, ROSA MARIA

VOCAL 4: ***7448** - ATAUN LECEA, BLANCA