Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 294736
Oferta d'ocupació pública 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ DE BATLIA

1. ANTECEDENTS

1.1. Per acord del Ple de data 2 de desembre de 2021 es va aprovar, juntament amb el Pressupost municipal, la plantilla d'aquest Ajuntament per a l'any 2022, que va ren ser publicades íntegrament en el BOIB número 15, de 29 de gener de 2022.

1.2.  Atesos els informes elaborats pels departaments de Secretaria, Recursos Humans i Intervenció, de data 24/05/2022.

1.3. Negociades les bases en el si de les Meses de Negociació dels empleats públics d'aquest Ajuntament i vist l'acord aconseguit en data 23 de maig de 2022.

2. FONAMENTS DE DRET

2.1. De conformitat amb el que disposa l'article 21.1.g) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, aprovar l'oferta d'ocupació pública d'acord amb el Pressupost i la plantilla aprovats pel Ple, aprovar les bases de les proves per a la selecció del personal i per als concursos de provisió de llocs de treball i distribuir les retribucions complementàries que no siguin fixes i periòdiques.

2.2. D'acord amb l'article 2 i la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, places ocupades ininterrompudament almenys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020. Places que reuneixin els requisits anteriors, haurien estat ocupades amb caràcter temporal de manera ininterrompuda amb anterioritat a l'1 de gener de 2016. I places vacants de naturalesa estructural ocupades de manera temporal per personal amb una relació d'aquesta naturalesa, anterior a l'1 de gener de 2016.

3. RESOLUCIÓ

Per tot això, en ús de les atribucions que legalment tinc conferides, RESOLC:

PRIMER. Aprovar l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2022, ordinària i extraordinària, següent:

CORRESPONENT A L'OFERTA EXTRAORDINÀRIA

PERSONAL FUNCIONARI

Places ocupades en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020 (art 2.1  Llei 20/21):

- Grup A1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: vint-i-cinc. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ARQUITECTE.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: DUES. Denominació: POLICIA LOCAL.

- Grup C2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: quinze. Nombre de vacants: TRES. Denominació: AUXILIAR ADMINISTRATIU.

Places que  reuneixen els requisits de la Disposició addicional sisena:

- Grup A1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: vint-i-cinc. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TÈCNIC D'ADMINISTRACIÓ GENERAL.

- Grup A1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: vint-i-cinc. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ARQUITECTE.

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: vint. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TÈCNIC D'ESPORTS.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: divuit. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TÈCNIC AUXILIAR D'ARXIU.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: POLICIA LOCAL.

- Grup C2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: quinze. Nombre de vacants: SIS. Denominació: AUXILIAR ADMINISTRATIU.

-  Grup C2 (art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: catorze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ZELADOR D'OBRES.

- Grup A1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: vint-i-cinc. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ENGINYER.

PERSONAL LABORAL

Places ocupades en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020 (art 2.1 Llei 20/21):

- Grup C2. Nivell de complement de destinació: catorze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: MONITOR D'ESPORTS.

- Grup C2. Nivell de complement de destinació: catorze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: MONITOR DE JOVENTUT.

Places que  reuneixen els requisits de la Disposició addicional sisena:

- Grup A1. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ASSESSOR LINGÜÍSTIC.

- Grup A2. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: BIBLIOTECARI.

- Grup A2. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TÈCNIC DE JOVENTUT.

- Grup A2. Nivell de complement de destinació: catorze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: PROFESSOR D'ESO.

- Grup C2. Nivell de complement de destinació: tretze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: MONITOR DE TURISME.

- Grup C2. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: CAP DE LA BRIGADA.

- Grup C2. Nivell de complement de destinació: tretze. Nombre de vacants: DOS. Denominació: OFICIAL 1ª.

- Grup C2. Nivell de complement de destinació: onze. Nombre de vacants: DOS. Denominació: OFICIAL 2ª.

- Grup C2. Nivell de complement de destinació: deu. Nombre de vacants: DOS. Denominació: TREBALLADOR FAMILIAR.

- Grup E. Nivell de complement de destinació: dotze. Nombre de vacants: DUES. Denominació: ORDENANÇA.

- Grup E. Nivell de complement de destinació: nou. Nombre de vacants: DUES. Denominació: OPERARI DE NETEJA.

- Grup E. Nivell de complement de destinació: cinc. Nombre de vacants: UNA. Denominació: PEÓ.

CORRESPONENT A L'OFERTA ORDINÀRIA

PERSONAL FUNCIONARI

- Grup A1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: vint-i-cinc. Nombre de vacants: TRES. Denominació: TÈCNIC D'ADMINISTRACIÓ GENERAL.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: divuit. Nombre de vacants: SIS. Denominació: ADMINISTRATIU.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: divuit. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ADMINISTRATIU/COORD. OAC

- Grup C2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: quinze. Nombre de vacants: SETZE. Denominació: AUXILIAR ADMINISTRATIU.

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TÈCNIC DE TURISME.

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: vint. Nombre de vacants: DOS Denominació: TREBALLADOR SOCIAL

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: EDUCADOR SOCIAL.

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: vint. Nombre de vacants: UNA. Denominació: PSICÒLEG.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: divuit. Nombre de vacants: QUATRE. Denominació: INTEGRADORS SOCIALS.

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: vint-i-dos. Nombre de vacants: UNA. Denominació: INSPECTOR.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: OFICIAL.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: setze. Nombre de vacants: SETZE. Denominació: POLICIA.

- Grup C2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: catorze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ZELADOR D'OBRES.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: quinze. Nombre de vacants: UNA. Denominació: AUXILIAR DE BIBLIOTECA.

- Grup C2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració especial. Subescala Serveis especials. Nivell de complement de destinació: deu. Nombre de vacants: DUES. Denominació: TREBALLADOR FAMILIAR.

- Grup C2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració general. Subescala Auxiliar. Nivell de complement de destinació: nou. Nombre de vacants: DUES. Denominació: PERSONAL SUPORT OFICINES.

SEGON. Donar compte d'aquesta resolució al Ple en la propera sessió que es dugui a terme.

TERCER. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de la Província de les Illes Balears (BOIB).

 

Capdepera, 24 de maig 2022

El batle

Rafel Fernández Mallol