Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 294126
Oferta pública d’estabilització per a l’any 2022 corresponent al personal laboral de la FESMAE-IB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Els estatuts de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB),  en l'article 8.6, disposa que el personal laboral al servei de la Fundació es regeix per les disposicions contingudes en el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, que li siguin aplicables i per la resta de normes laborals i convencionals aplicables al personal d'aquesta naturalesa, pels preceptes de la Llei 7/2010 i per les normes que desenvolupen aquesta Llei, així com per les normes d'ocupació pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears que, en el marc del que estableix la disposició addicional primera de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, ho disposin expressament.

L'article 70.1 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, disposa que: «Les necessitats de recursos humans, amb assignació pressupostària, que s'hagin de proveir mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés han de ser objecte de l'oferta d'ocupació pública, o a través d'un altre instrument similar de gestió de la provisió de les necessitats de personal [...]».

L'article 2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, estableix que els processos d'estabilització no estan subjectes a reposició, ja que suposen una taxa addicional.

El càlcul de la taxa addicional suposa la inclusió en aquesta oferta de 93 llocs de treball pel torn d'estabilització.

Aquesta oferta d'ocupació pública es va negociar en la sessió del comitè d'empresa del dia 11 de maig de 2022.

En data 4 i 13 de maig de 2022 i 11 i 18 de maig de 2022, s'han emès els informes favorables de la Direcció General de Funció Pública i de la Direcció General de Pressupostos, respectivament.

El Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears, reunit el 20 de maig de 2022, va acordar per unanimitat el següent acord d'Oferta Pública d'estabilització de la FESMAE-IB per l'exercici 2022:

Primer. Aprovar l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022 corresponent al personal laboral de la FESMAE-IB, que suposa un total de 93 places corresponents a estabilització, amb la distribució indicada en els annexos que s'adjunten i en els termes establerts en aquest Acord (annex 1).

Segon. Oferir pel torn corresponent a l'oferta pública d'estabilització les places següents, d'acord amb el desglossament següent:

— 13 places vacants de personal laboral, corresponents a les places de naturalesa estructural, dotades pressupostàriament, que han estat ocupades de manera temporal i ininterrompuda almenys en els tres anys anteriors al 31 de desembre de 2020, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

— 79 places vacants de personal laboral, corresponents a les places de naturalesa estructural, dotades pressupostàriament, que han estat ocupades de manera temporal i ininterrompuda amb anterioritat a l'1 de gener de 2016, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, esmentada en el paràgraf anterior.

— 01 places vacants de personal laboral, corresponents a places de naturalesa estructural, dotades pressupostàriament, ocupades per personal laboral temporal, i la persona que l'ocupa en data 31 de desembre de 2021 té una relació laboral amb l'ens en la mateixa categoria/especialitat anterior a l'1 de gener de 2016, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, esmentada anteriorment.

Tercer. Reservar una quota mínima d'un 7 % del total de les vacants objecte de l'oferta perquè les cobreixin persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 %, d'acord amb el que disposa l'article 59.1 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i la resta de normativa aplicable.

Quart. Disposar que les convocatòries corresponents als processos selectius de les places de l'oferta pública d'estabilització s'han de publicar abans del 31 de desembre de 2022 i la resolució haurà de finalitzar abans del 31 de desembre de 2024.

Cinquè. L'articulació dels corresponents processos selectius haurà de garantir el compliment dels principis de lliure concurrència, igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.

Sisè. Publicar aquest Acord i l'annex 1: Oferta pública d'estabilització en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Setè. Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que dictat el present acord en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2, 10.1 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que la persona interessada en pugui interposar qualsevol altre que consideri procedent.

 

Palma,  20 de maig de 2022

President de la FESMA-IB Martí X. March Cerdà

 

ANNEX 1 Oferta pública d'estabilització

Grup

Categoria/especialitat

Illa

Nombre de llocs de treball

Concurs oposició 

 (art. 2.1 Llei 20/2021)

Concurs

DA 6a i DA 8a Llei 20/2021)

Total

A

Tècnic/a Superior d'Interpretació

Mallorca

 

13

13

D

Auxiliar administratiu

Mallorca

 

3

3

D

Oficial primera de manteniment

Mallorca

 

2

2

C

Tècnic/a de manteniment

Mallorca

 

1

1

A

Tècnic/a Superior  Violoncel

Mallorca

 

1

1

A

Tècnic/a Superior Percussió

Mallorca

 

1

1

A

Professor Titular

Mallorca

 

1

1

A

Tècnic/a Superior de composició

Mallorca

 

1

1

A

Tècnic/a Superior Trompeta

Mallorca

 

1

1

A

Tècnic/a Superior saxòfon

Mallorca

 

1

1

A

Professor de clarinet

Mallorca

 

1

1

A

Professor associat

Mallorca

12

54

66

A

Tècnic Superior Ciències de la Música

Mallorca

1

 

1

Total

 

 

13

80

93