Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 292904
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports de 23 de maig de 2022 per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

2. En el BOIB núm. 12, de 22 de gener de 2022, es va publicar la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 17 de gener de 2022, per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el tercer quadrimestre de l'any 2021. No obstant això, amb posterioritat han arribat convenis subscrits durant aquest període.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el primer quadrimestre de l'any 2022 i amb anterioritat que no havien estat publicats (vegeu l'annex d'aquesta Resolució).

 

Palma, 23 de maig de 2022

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez

 

ANNEX Llistat dels convenis subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports en el primer quadrimestre de l'any 2022 i amb anterioritat que no s'havien publicat:

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i Serveis de Salut de les Illes Balears (IB-SALUT) en la prestació del servei de suport psicològic a les persones que hagin patit situacions traumàtiques de suïcidi de familiars directes derivades per l' IB-SALUT, subscrit el 12 de març de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i la Mancomunitat del Pla per implementar els programes de prevenció per al desenvolupament de programes de competències familiars a les Illes Balears, subscrit el 20 de maig de 2021.

- Conveni de col·laboració entre el Ministeri de drets socials i l'Agenda 2030 a Illes Balears per a l'execució de projectes amb càrrec al fons Europeus procedents del mecanisme per a la recuperació i resiliència, subscrit el 24 d'agost 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Inca per implementar els programes de competències familiars a les Illes Balears, subscrit el 21 de setembre de 2021.

- Conveni amb la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per la gestió de les ajudes a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i de Canàries, i a les ciutats de Ceuta i Melilla, per desplaçaments de esportistes en la convocatòria de 2021, subscrit l'1 d'octubre de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i del Consell de Formentera per implementar els programes de prevenció per el desenvolupament de programes de competències familiars a les Illes Balears, subscrit el 21 de desembre de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports l'Ajuntament de Capdepera en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat, subscrit el 26 de gener de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Palma en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat, subscrit l'1 de febrer de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Calvià en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat, subscrit l'1 de febrer de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Marratxí en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menor d'edat, subscrit el 4 de març de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Eivissa en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat, subscrit el 8 de març de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i L'Ajuntament d'Eivissa per implementar els programes de prevenció per el desenvolupament de programes de competències familiars a les Illes Balears, Subscrit el 8 de març de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Maó en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat, subscrit el 12 de abril de 2022.