Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 292887
Oferta pública ocupació 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia número 2022/134 de l'Ajuntament de Llubí de data 23 de maig de 2022, es va aprobar l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal corresponents a les places que a continuación es relacionen:

“Vist l'acord de Ple de dia 23 de maig de 2022 d'aprovació d'estimació del recurs de reposició contra l'acord de Ple de dia 21 de març de 2022 de modificació de la plantilla de personal ( publicada al BOIB núm. 41 de dia 24 de març de 2022 ).

De conformitat amb allò que s'ha fixat en l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, RESOLC:

PRIMER. Aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització d'ocupació temporal abans del 31 de maig de 2022, amb la següent relació de places:

PERSONAL FUNCIONARI:

Grup/Subgrup

Escala

Subescala

Vacants

Torn i forma d'accés

C2

Administració general

Auxiliar administratiu

3

Lliure i concurs

C2

Administració general

Auxiliar administratiu

1

Lliure i concurs oposició

PERSONAL LABORAL:

Grup clasificació

Categoria laboral

Vacant

Torn i forma d'accés

C2

Auxiliar biblioteca

1

Lliure i concurs

C2

Netejador/a

3

Lliure i concurs

C2

Netejador/a

1

Lliure i concurs

C2

Peó Brigada

1

Lliure i concurs

C2

Peó Brigada

1

Lliure i concurs

SEGON. Publicar  abans del 31 de maig de 2022 en la seu electrònica (https://llubisedelectronica.es) , al tauler d'anuncis de la Corporació i al BOIB.

TERCER. La publicació de la convocatòria per a la cobertura de les places incloses en l'oferta per a l'estabilització temporal haurà de ser abans del 31 de desembre de 2022 i la seva resolució abans del 31 de desembre de 2024.

QUART. Certificar al Ministeri d'Hisenda, a través de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses, el nombre de places ocupades de forma temporal existent en cadascun dels àmbits afectats

CINQUÈ. Proporcionar la informació estadística corresponent als resultats del procés d'estabilització d'ocupació temporal a través del Sistema d'Informació Salarial del Personal de l'Administració.”

En compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de la Llei reguladora de les bases de règim local i l'article 70.2 del text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, es publica l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització d'ocupació temporal de l'Ajuntament de Llubí, en el Bulletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar-se alternativament o recurs de reposició potestatiu davant el batle, en el termini d'un mes a comprar des del dia següent al de la publicació del present anunci, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat Contenciós-Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a comptar des del dia segúent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrá interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

Tot això, sense perjudici de que pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar mès convenient el seu dret.

 

Llubí, document signat electrònicament (24 de maig de 2022)

La batlessa Magdalena Perelló Frontera