Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES

Núm. 292517
Oferta pública d’ocupació per a 2022 per l’estabilització de l’ocupació temporal de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Rector de l'IMEB en data 10 de maig de 2022 va aprovar la l'oferta pública d'ocupació per a 2022 per l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià

Fets

1r Els dies 25 de novembre de 2021, 8 de febrer i 28 de març de 2022 es va dur a terme la negociació entre els representants municipals de l'IMEB i la Delegada de Personal, de les places en règim funcionarial que han de conformar l'oferta pública d'ocupació per a 2022 per l'estabilització de l'ocupació temporal a l'IMEB.

2n Els dies 9 de novembre de 2021, 9 de febrer i 28 de març de 2022 es va dur a terme la negociació entre els representants municipals de l'IMEB i el Comitè d'Empresa, de les places en règim laboral que han de conformar l'oferta pública d'ocupació per a 2022 per l'estabilització de l'ocupació temporal a l'IMEB.

3r Ambdues negociacions van concloure havent arribat a un acord amb l'aprovació per unanimitat de totes les parts pel que fa a la determinació i el nombre de places a convocar que han de conformar l'oferta pública d'ocupació per a 2022 per l'estabilització de l'ocupació temporal a l'IMEB, d'acord amb allò que preveu la llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l'ocupació pública (BOE núm 312, de 29 de desembre de 2021).

Fonaments de dret

-L'article 2 i la disposició addicional primera, sisena i vuitena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública que estableixen els termes i les condicions per l'estabilització de l'ocupació temporal.

- Els articles 10, 11, 37, 69 i 70, i la disposició addicional quarta del Text Refós de la llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (TREBEP), aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

-L'article 128 del Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local aprovat pel Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril.

-L'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases de règim local disposa que les Corporacions locals formaran públicament la seva oferta d'ocupació ajustant-se als criteris en la normativa bàsica estatal.

-Segons l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel què s'aprova el Text refós de la llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (TREBEP) les necessitats de recursos humans, amb assignació pressupostària, que hagin de proveir-se mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés seran objecte de l'oferta d'ocupació pública, o a través de qualsevol altre instrument similar de gestió de la provisió de necessitats de personal (...), fixant el termini màxim per a la convocatòria dels mateixos. En tot cas, l'execució de l'oferta d'ocupació pública haurà de desenvolupar-se en el del termini improrrogable de 3 anys, tenint en compte que la meritada Llei 20/2021, de 28 de desembre, ha establert el termini concret per l'execució de l'oferta pública d'estabilització en la data de 31.12.2024.

-De conformitat amb l'article 37.1 Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, s'han negociat amb la representació sindical els criteris pels què s'ha de configurar l'oferta pública d'ocupació per 2022 d'estabilització i, en concret, respecte les disposicions establertes en la Llei 20/2021, de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

-De conformitat amb l'art.19.3.a) dels Estatuts de l'organisme autònom local IMEB, el Consell Rector té la competència per aprovar l'oferta d'ocupació pública d'acord amb el Pressupost i la plantilla aprovats pel Ple.

Per tot això, i conforme a l'informe del gerent, elev al Consell rector de l'IMEB la següent

Proposta

Primer.-Aprovar l'oferta pública d'ocupació per a 2022 per l'estabilització de l'ocupació temporal, d'acord amb la següent relació:

ANNEX I

PERSONAL FUNCIONARI

Plaça

Escala

Subescala/Classe/Categoria

Grup

Subg

Nombre de vacants

Sistema selectiu

Coordinador/a Biblioteques

Especial

Tècnica. Tècnica Diplomada. Tècnic/a Grau Mitjà

A2

1

concurs-oposició (Promoció Interna)

Tècnic/a Aux. Biblioteca

Especial

Serv.Especials.Comesos Especials.

C1

2

concurs-oposició ¹

¹ En virtut de l'art 2.1 i 2.4 de la llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l'ocupació pública (BOE núm 312, de 29 de desembre de 2021).

 

ANNEX II

PERSONAL LABORAL

Plaça

Grup / Subgrup

Nombre de vacants

Sistema selectiu

Educador/a

C1

22

concurs ²

Cuiner/a

AAPP

6

concurs ²

Netejador/a

AAPP

8*

concurs ²

Pedagog/a

A1

3

concurs ²

Tècnic/a Educatiu/va

A2

1

concurs ²

Auxiliar Administratiu/va

C2

1

concurs ³

* de les quals 1 és a mitja jornada

² En virtut de la disposició addicional sisena de la llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l'ocupació pública (BOE núm 312, de 29 de desembre de 2021).

³En virtut de la disposició addicional vuitena de la llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l'ocupació pública (BOE núm 312, de 29 de desembre de 2021).

Segon.- Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el BOIB abans de l'1 de juny de 2022, en compliment del que disposa l'article 2.2 de la llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l'ocupació pública (BOE núm 312, de 29 de desembre de 2021).

Tercer.- Certificar al Ministerio de Hacienda y Función Pública, a través de la Secretaría de Estado de Presupuestos y Gastos, el nombre de places estructurals ocupades de forma temporal existent a cadascú dels àmbits afectats.

Quart.- Donar compliment als tràmits procedimentals que en dret procedeixin en ordre i a bon fi i execució del precedent acord i declarar que contra aquest acte que exhaureix la via administrativa podeu interposar recurs potestatiu de reposició, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva notificació, o en el seu cas, publicació. El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des del dia següent a la data de presentació del mateix en el registre corresponent. Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar-se de nou el mateix recurs. Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació o sense termini per interposar-lo, des de l'endemà de la desestimació presumpta del recurs interposat. No obstant això, no es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició.

 

Calvià, (signat electrònicament, 23 de maig de 2022)

La presidenta de l'IMEB

Olga Granados Expósito