Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 292334
Resolució del dia 20 de maig de 2022 per la qual s'aprova l'ampliació de l'oferta addicional d'estabilització d'ocupació pública de personal d'administració i serveis de la UIB per a l'any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Resolució del dia 20 de desembre de 2021 (BOIB núm. 178, del dia 28 de desembre) de la Universitat de les Illes Balears per la qual s'aprova l'oferta addicional d'estabilització d'ocupació pública de personal d'administració i serveis de la UIB per a l'any 2021, amb un total de cinquanta-nou places, es va fer seguint les directrius fixades al Reial decret 14/2021, de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, i fou aprovada pel Consell de Govern a la sessió ordinària del dia 20 de desembre de 2021.

Un cop publicada la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, i vista la Resolució de la Secretaria d'Estat de Funció Pública sobre les orientacions per a la posada en marxa dels processos d'estabilització derivats de la Llei 20/2021, aquesta universitat ha revisat novament les places que poden complir els criteris establerts i sortir a l'oferta d'estabilització.

Un cop feta la revisió, s'ha constatat que s'ha d'ampliar l'oferta d'ocupació aprovada i publicada al BOIB, segons les modificacions següents:

Primer. En relació amb el que disposa el segon paràgraf de l'article 2.1 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre:

«Sin perjuicio de lo que establece la disposición transitoria primera, las plazas afectadas por los procesos de estabilización previstos en los artículos 19.Uno.6 de la Ley 3/2017, de 27 de junio, de Presupuestos Generales del Estado para el año 2017, y 19.Uno.9 de la Ley 6/2018, de 3 de julio, de Presupuestos Generales del Estado para el año 2018, serán incluidas dentro del proceso de estabilización descrito en el párrafo anterior, siempre que hubieran estado incluidas en las correspondientes ofertas de empleo público de estabilización y llegada la fecha de entrada en vigor de la presente Ley, no hubieran sido convocadas, o habiendo sido convocadas y resueltas, hayan quedado sin cubrir.»

La Universitat de les Illes Balears va publicar, d'una banda, la Resolució del dia 15 de novembre de 2018 de la Universitat de les Illes Balears per la qual es convoquen proves selectives d'accés al subgrup A2 pel torn lliure, per a l'ingrés a l'escala de tècnics mitjans en tecnologies de la informació i comunicacions de cossos específics de tecnologies de la informació i comunicacions d'aquesta universitat (BOIB núm. 148, de 27 de novembre de 2018), i, de l'altra, la Resolució del dia 18 de març de 2019 de la Universitat de les Illes Balears per la qual es convoquen proves selectives d'accés al subgrup C2 pel torn lliure, per a l'ingrés a l'escala d'auxiliars administratius de cossos generals d'aquesta universitat (BOIB núm. 39, de 26 de març de 2019), i quedaren una plaça vacant del subgrup A2 i dues places vacants del subgrup C2, d'acord amb la Resolució del Rector del dia 16 de desembre de 2019 per la qual es nomenen funcionaris de carrera els aspirants aprovats en les proves selectives d'accés al subgrup A2 pel torn lliure, per a l'ingrés a l'escala de tècnics mitjans en tecnologies de la informació i comunicacions de cossos específics de tecnologies de la informació i comunicacions d'aquesta universitat (BOIB núm. 169, de 17 de desembre de 2019), i la Resolució del Rector del dia 11 de gener de 2021 per la qual es nomenen funcionaris de carrera els aspirants aprovats en les proves selectives d'accés al subgrup C2 pel torn lliure, per a l'ingrés a l'escala d'auxiliars administratius de cossos generals d'aquesta universitat (BOIB núm. 6, de 14 de gener de 2021).

Segon. Un cop fetes les comprovacions pertinents d'acord amb la Llei 20/2021, de 28 de desembre, s'ha constatat que hi ha més places que compleixen els requisits establerts a l'article 2.1 i les disposicions addicionals sisena i vuitena d'aquesta llei.

D'altra banda, cal dir que el còmput de l'ampliació de l'oferta addicional per a l'estabilització d'ocupació pública comunicada a la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors del Govern de les Illes Balears i calculada en funció del que estableix l'esmentada llei, en aquesta universitat i distribuït en els diferents cossos o categories, és de trenta-quatre places. Per tant, queda un total global de l'oferta d'estabilització de noranta-tres places.

En vista de tot el que s'ha indicat anteriorment, a proposta del Consell de Direcció i en espera de l'autorització pertinent de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors del Govern de les Illes Balears, el Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia 6 de maig de 2022, fent ús de les competències que li atribueix l'article 24.2.8, 10 i 40 dels Estatuts d'aquesta universitat, va aprovar l'ampliació de l'oferta addicional d'estabilització d'ocupació pública de personal d'administració i serveis de la UIB per a l'any 2021.

Finalment, el dia 18 de maig de 2022 la Consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors va dictar resolució d'autorització per fer pública l'ampliació de l'oferta d'ocupació pública de l'any 2021, corresponent a la taxa addicional per a l'estabilització de l'ocupació temporal, que passa de 59 places a 93 places de personal d'administració i serveis de la Universitat de les Illes Baleares.

 

Primer. Ampliació de l'oferta addicional d'estabilització d'ocupació pública

En compliment de les disposicions de l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, s'aprova l'ampliació de l'oferta addicional d'estabilització d'ocupació pública de personal d'administració i serveis de la Universitat de les Illes Balears per a l'any 2021.

Segon. Quantificació de les places

El nombre de places de personal d'administració i serveis per a l'any 2021 s'indica tot seguit:

Subgrup

Places de cossos específics de biblioteca i arxiu

Places de cossos generals

Places de cossos específics de tecnologies de la informació i comunicacions

Places de cossos específics d'altres serveis

A1

 

1

 

2

A2

 

 

7

4

C1

1

 

1

13

C2

8

37

 

18

E

 

 

 

1

Tercer. Processos selectius

Les bases específiques que regularan els processos selectius derivats d'aquesta oferta d'ocupació pública es publicaran als butlletins oficials corresponents abans del dia 31 de desembre de 2022.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica: (24 de maig de 2022)

El rector

Jaume Carot