Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 291904
Aprovació de l’Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització d'ocupació temporal de l’Ajuntament de Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), ha resolt mitjançant Decret de Batlia núm. 2022-0739 de 20 de maig de 2022, el següent:

“Primer.- Deixar sense efectes el punt segon del Decret de Batlia núm. 2021-1947, de 23 de desembre de 2021, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública de l'any 2021 per a l'estabilització d'ocupació temporal de l'Ajuntament de Son Servera, publicada en el BOIB núm. 178 de 28 de desembre de 2021, atès que la plaça de tècnic/a de Medi Ambient no és considera una plaça vacant que hagi estat ocupada de forma temporal e ininterrompudament al menys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020, d'acord amb el previst a l'article núm. 2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

Segon.- Aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal, que compleix les previsions de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l'ocupació pública, corresponent a les places que a continuació es relacionen:

PERSONAL FUNCIONARI

DENOMINACIÓ

PLACES

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

Arquitecte/a tècnic/a

1

Administració especial

Tècnica

A2

PERSONAL LABORAL

DENOMINACIÓ

PLACES

GRUP  DE CLASSIFICACIÓ

Psicòleg/a

1

A1

Educador/a social

1

A2

Bibliotecari/a

2

A2

Oficial electricista

1

C1

Tècnic/a auxiliar d'informàtica

3

C1

Monitor educatiu

1

C1

Monitor esportiu

2

C2

Treballador/a familiar

2

C2

Auxiliar administratiu/va

3

C2

Oficial primera

1

C2

Xofer

1

C2

Peó punt verd

1

AP

Tercer.- Publicar en la seu electrònica (http://sonservera.eadministracio.cat) de la Corporació i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- Convocar les places ofertes en execució de la present Oferta d'Ocupació Pública corresponents a les taxes addicionals per a l'estabilització de l'ocupació temporal abans del 31 de desembre de 2022.

La resolució d'aquests processos selectius haurà de finalitzar abans del 31 de desembre de 2024.

Cinquè.- Comunicar el present acord als delegats del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament, així com als treballadors i treballadores que ocupen les places incloses en l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'estabilització de l'ocupació temporal.”

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la seva publicació.

b) El recurs de reposició potestatiu davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la seva publicació. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma.

Tot això sense perjudici que pugui exercitar qualsevol altre recurs que estimi pertinent.

 

Son Servera, 23 de maig de 2022

La batlessa Natalia Troya Isern