Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 290867
Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l’any 2022, per a l’adhesió al catàleg de la Central de Contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

Es dona compliment a allò que estableix l'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. El Decret 8/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, de modificació del Decret 9/2019, de 2 de juliol, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Atès tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l'any 2022, per a l'adhesió al catàleg de la Central de Contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears:

Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa S.A.U (FECOEV) per a l'adhesió de FECOEV a l'Acord marc per a la contractació centralitzada del servei d'assegurança per a la cobertura dels riscos derivats de l'ús dels vehicles del Parc Mòbil de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dels ens del seu sector públic instrumental i d'altres organismes públics adherits (CC 1/2022 AM).

  

Palma, 20 de maig de 2022

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors

Rosario Sánchez Grau