Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 290824
Aprovació de l’encàrrec de gestió del Consell Insular d’Eivissa a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV), per a l’organització, coordinació, gestió i celebració del dinar que tendrà lloc el dia 20 de maig de 2022 a les instal·lacions del mateix recinte firall

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 18 de maig de 2022 s'ha dictat Decret de Presidència del Consell Insular d'Eivissa, pel qual s'aprova l'encàrrec de gestió directa i eventual a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV), per a l'organització, coordinació, gestió i celebració del dinar que tendrà lloc el dia 20 de maig de 2022, en què es decreta:

PRIMER. Aprovar l'encàrrec de gestió directa i eventual a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV) amb NIF A-07837602, per a l'organització, coordinació, gestió i celebració del dinar pel personal de la institució que tindrà lloc el dia 20 de maig a les pròpies instal·lacions del recinte firal per un import de trenta-cinc mil vuit cents vuitanta-tres amb quaranta-cinc cèntims (35.883,45 euros). Aquesta quantitat, a càrrec de l'aplicació pressupostària 9120.22601, tindrà el caràcter d'aportació màxima.

SEGON. El Consell Insular d'Eivissa abonarà a FECOEV, SAU la quantitat de trenta-cinc mil vuit cents vuitanta-tres amb quaranta-cinc cèntims (35.883,45 euros) per l'encàrrec de l'organització, coordinació, gestió i celebració del dinar pel personal de la institució que tindrà lloc el dia 20 de maig a les pròpies instal·lacions del recinte firal.

TERCER. L'abonament de l'esmentada quantitat es realitzarà una vegada es presenti la corresponent factura de les actuacions dutes a terme.

QUART. El Consell Insular d'Eivissa quedarà exclòs de qualsevol risc empresarial derivat de les accions previstes a l'objecte d'aquesta encàrrec.

CINQUÈ. FECOEV, SAU inhibirà de tota responsabilitat al Consell Insular d'Eivissa. Totes les qüestions litigioses que puguin derivar-se de la interpretació i el compliment del present acord seran sotmeses als jutjats i als tribunals de la jurisdicció d'Eivissa, amb renúncia de qualsevol altre futur.

SISÈ. Aquesta encomana tindrà vigència fins el dia 23 de maig de 2022.

SETÈ. Es proposa el nomenament com a directora per  verificar l'execució de l'encàrrec, la cap de Protocol i Relacions Institucionals del CIE, Silvia Fernández Navarro.

VUITÈ. Notificar l'acord que s'adopti a l'entitat interessada.

NOVÈ. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) íntegrament els acords adoptats, als efectes de l'article 8,1.b de la llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i art.11.3.a de la llei 40/2015 d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic

 

Eivissa, 23 de maig de 2022

La cap de Servei del Departament de Presidència Concepción Rebollo Laserna