Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 290771
Convocatòria per l'atorgament d'una llicència temporal d'auto-taxi

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Avui, mitjançant el Decret 424/2022, de 23 de maig, he resolt:

«ANTECEDENTS

1. L'Ajuntament de Ferreries, mitjançant el Decret 108/2022, de 9 de febrer de 2022 va aprovar el Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys que van del 2022 al 2025, pel municipi de Ferreries i es va obrir el termini de presentació de sol·licituds a partir de la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. El Pla es va publicar en el BOIB núm. 23, de 12 de febrer de 2022.

3. Un cop ha finalitzat el procediment de concessió de les llicències temporals de taxi, de les 4 llicències convocades, se n'han atorgat 3.

4. Tot indica que l'afluència de visitants per la temporada turística per l'any 2022 serà elevada i, en conseqüència, és aconsellable que totes les llicències temporals de taxi estiguin operatives.

FONAMENTS

Llei 4/2014, de 20 de juny, de transports terrestres i mobilitat sostenible de les Illes Balears

Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys que van del 2022 al 2025, pel municipi de Ferreries

Per tot açò, resolc:

1. Ordenar l'obertura del termini de presentació de sol·licituds per l'atorgament d'una llicència temporal d'auto-taxi pels anys que van de 2022 a 2025 pel municipi de Ferreries per un període de 5 (cinc) dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquest Decret es pot interposar el recurs contenciós administratiu assenyalat en l'article 46 de la Llei 29/98, de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació, llevat que es presenti el recurs previ potestatiu de reposició de l'article 123 de la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la publicació; segons disposa l'article 30 de la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, el termini per a la presentació del recurs de reposició acabarà el mateix dia en què es va produir la publicació en el mes de venciment; no obstant, es poden utilitzar altres recursos, si es considera procedent.»

 

Ferreries, en la data de signatura electrònica d'aquest document  (23 de maig de 2022)

La batlessa

Joana Febrer Rotger