Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 290068
Modificació bases reguladores i convocatòria concessió de subvencions per concurrència competitiva destinades a la rehabilitació de façanes municipi de Manacor 2021: ampliació termini per execució obres i justificació subvencions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

  Ampliació de termini màxim per executar les obres i justificar les subvencions destinades a la rehabilitació de façanes del municipi de Manacor 2021 (Exp. 12145/2021)

La Junta de Govern Local en sessió ordinària de 20 de maig de 2022 acordà, a reserva dels termes definitius que resultin de l'aprovació de l'acta corresponent, aprovar, vistes les peticions de particulars i previs els informes tècnics corresponents, la modificació de les bases reguladores i convocatòria del procediment de concessió de subvencions per concurrència competitiva destinades a la rehabilitació de façanes del municipi de Manacor, en el sentit següent:

Primer. Modificar el punt tretzè punt 3 in fine de les bases reguladores i convocatòria del procediment de concessió de subvencions per concurrència competitiva destinades a la rehabilitació de façanes del municipi de Manacor 2021, aprovades per la Junta de Govern Local en sessió 9 de juliol de 2021 i publicades al BOIB núm. 100 de data 27 de juliol de 2021, en el sentit de:

On diu:

“En tot cas, el termini per executar les obres finalitza el dia 1 de juny de 2022.”

Ha de dir:

“El termini màxim per executar les obres destinades a la rehabilitació de façanes del municipi de Manacor, finalitza el dia 10 d'octubre de 2022.

I el termini per justificar les subvencions destinades a la rehabilitació de façanes del municipi de Manacor finalitza el dia 1 de novembre de 2022.”

Acord que es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes procedents.

 

Manacor, data de signatura electrònica: (23 de maig de 2022)

El batle

Miquel Oliver Gomila