Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENTITAT PÚBLICA EMPRESARIAL DE TELECOMUNICACIONS I INNOVACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 279534
Resolució del director gerent de l’Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (IBETEC) de 13 de maig de 2022 per la qual s’ordena la publicació de la relació de convenis subscrits per l’Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (IBETEC) en el primer quadrimestre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els ens del sector públic instrumental autonòmic han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per això dict la següent

Resolució

Ordenar que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per l'Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (IBETEC) en el primer quadrimestre de 2022, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

Palma, 16 de maig de 2022

El director gerent (per suplència)

Ramon Roca Mèrida

  

Annex

Convenis signats per IBETEC entre gener i abril de 2022 (primer quadrimestre de 2022)

  1. Conveni d'adhesió a la xarxa digital de comunicacions mòbils en grup tancat d'usuaris entre IBETEC i l'Ajuntament d'Es Mercadal firmat el 13 de gener de 2022.

  2. Segona addenda al conveni específic de col·laboració referència 3739 entre l'Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (IBETEC), la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) firmat el 27 de gener de 2022.

  3. Conveni d'adhesió a la xarxa digital de comunicacions mòbils en grup tancat d'usuaris entre IBETEC i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja firmat el 11 de febrer de 2022.

  4. Conveni d'adhesió a la xarxa digital de comunicacions mòbils en grup tancat d'usuaris entre IBETEC i l'Ajuntament d'Esporles firmat el 23 de març de 2022.

  5. Conveni de col·laboració entre l'Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ferreries per a la cessió d'espai pel desplegament de serveis de telecomunicacions firmat el dia 25 d'abril de 2022.