Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 218563
Acord del Consell Executiu del Consell de Mallorca d’acceptació de l’encomana de gestió de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, de l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca, del Consorci Serra de Tramuntana, del Consorci Museu Marítim de Mallorca i de la Fundació Mallorca Turisme al Consell de Mallorca per a la contractació de la subscripció i implantació de les eines ofimàtiques col·laboratives basada en la Plataforma MS Office 365

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A l'efecte d'allò que estableix l'article 11.3.a) de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, es publica l'Acord del Consell Executiu, adoptat en sessió de 2 de març de 2022, següent:

“1. ACCEPTAR l'encàrrec la gestió de la contractació de la subscripció de la plataforma ofimàtica i de correu electrònic de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca, del Consorci Serra de Tramuntana, del Consorci Museu Marítim de Mallorca i de la Fundació Mallorca Turisme.

2. NOTIFICAR aquesta resolució a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, a l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, a l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca, al Consorci Serra de Tramuntana, al Consorci Museu Marítim de Mallorca i a la Fundació Mallorca Turisme

3. COMUNICAR aquest acord a la Intervenció General del Consell de Mallorca.

4. PUBLICAR aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a l'efecte de l'article 11.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic”

   

Palma, a la data de la signatura electrònica (12 d'abril de 2022)

El conseller executiu de Presidència

Javier De Juan Martín