Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 217792
Acord del Ple d’aprovació de denominació d'una via pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Porreres sessió ordinària del Ple de data 28 de març de 2022 va adoptar per unanimitat el següent acord:

«[...]

Finalitzat el debat, vist el dictamen favorable de la Comissió Informativa de 17 de març de 2022, s'aprova per unanimitat el següent acord:

"La Comissió del Nomenclàtor de Porreres a la sessió de 17 de novembre de 2021 va proposar el canvi de denominació de la següent via pública: el vial de connexió entre el carrer de la Santa Creu (Carretera a Montuïri) i el carrer Pont (Porreres), s'anomeni ronda de Ses Forques.

Per tot això, previ dictamen favorable de la Comissió Informativa, d'acord amb l'art. 22.2.q) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, el Ple acorda:

PRIMER. Aprovar el canvi de denominació de la següent via pública: el vial de connexió entre el carrer de la Santa Creu (carretera a Montuïri Ma 5030a) i el carrer Pont (Porreres), s'anomeni ronda de Ses Forques.

SEGON. Obrir un període d'audiència i informació pública per termini de vint dies hàbils, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial, a la seu electrònica d'aquest Ajuntament i en el Tauler d'anuncis.

TERCER. Elevar aquest acord a definitiu si no es presenten al·legacions en el tràmit d'audiència i informació públiques, i en tal cas, notificar a les administracions públiques interessades i a les Entitats, empreses i Organismes que prestin en el Municipi serveis destinats a la col·lectivitat.»

Per tot això, es du a terme el tràmit d'informació pública per termini de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà al de publicació del present anunci en aquest Butlletí Oficial, a fi que qualsevol persona física o jurídica pugui examinar l'expedient i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça https:// porreres.eadministracio.cat/board].

El present anunci servirà de notificació als interessats atès que l'acte té per destinatari una pluralitat indeterminada de persones en els termes de l'art. 45.1 a) de la Llei 39/2015, d'1 octubre del Procediment Administratiu de les administracions públiques i no es possible efectuar la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Porreres, en el dia de la signatura electrònica (13 d'abril de 2022)

La batlessa Francisca Mora Veny