Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 215767
Informació pública del projecte de traçat anomenat Projecte "Condicionament de la carretera EI-700 entre Sant Josep de sa Talaia i Sant Antoni de Portmany" (exp. núm. 2022/00003333P)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que per Acord del Ple del Consell Insular d'Eivissa, de data 25 de març de 2022, s'ha pres en consideració i s'ha aprovat inicialment el projecte de traçat, així com el corresponent document ambiental, redactat per l'enginyer de camins, canals i ports, Sr. Jordi Pradas Brun i per l'enginyer tècnic d'obres públiques Sr. Xavier Pons Pujol, amb un pressupost base de licitació, sense IVA, de 16.916.468,60 € (setze milions nou-cents setze mil quatre-cents seixanta-vuit euros amb seixanta cèntims), amb un IVA de 3.552.458,41 € (tres milions cinc-cents cinquanta-dos mil quatre-cents cinquanta-vuit euros amb quaranta-un cèntims), que fa un pressupost total, IVA inclòs, de 20.468.927,01 € (vint milions quatre-cents seixanta-vuit mil nou-cents vint-i-set euros amb un cèntim). Considerant, així mateix un pressupost de l'ú per cent de l'execució material de l'obra per a la conservació, protecció i enriquiment del patrimoni històric o el foment de la creativitat artística de 142.155,20 € (cent quaranta-dos mil cent cinquanta-cinc euros amb vint cèntims), i un pressupost per a expropiacions de 1.980.367,28 € (un milió nou-cents vuitanta mil tres-cents seixanta-set euros amb vint-i-vuit cèntims), resulta un pressupost per al coneixement de l'administració de 22.591.449,49 € (vint-i-dos milions cinc-cents noranta-un mil quatre cents quaranta-nou euros amb quaranta-nou cèntims).

L'expedient de l'esmentat projecte romandrà en exposició pública al Servei d'Infraestructures Viàries del Departament de Gestió del  Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme d'aquest Consell Insular (Av. d'Espanya, núm. 49, ciutat d'Eivissa) per un termini de 20 dies hàbils, a comptar a partir del dia següent al de la publicació al BOIB de l'anunci present; tot això de conformitat amb l'article 93 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, que aprova el Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, i l'article 83.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques (BOE núm.236, de 2 d'octubre).

Així mateix, el present anunci d'informació pública es publicarà a la pàgina web d'aquest Consell Insular, www. conselldeivissa.es, i en un dels diaris de major difusió de l'illa d'Eivissa; així com també, en el tauler d'edictes i en la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, www. santjosep.org i de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, www. santantoni.net.

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s'entendrà aprovat definitivament el projecte.

 

Eivissa, en el dia de la signatura electrònica (8 d'abril de 2022)

El cap de servei d'Insfraestructures Viàries Antonio Marí Noguera