Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 175658
Acord del Consell de Govern de 28 de març de 2022 pel qual s’accepta la donació d’equipament digital pel projecte «Aula del futur» per part de l’entitat Samsung Electronic Iberia SAU en compliment de les obligacions establertes en el Conveni de col·laboració, signat entre aquesta entitat i el Ministeri d’Educació i Formació Professional, al qual es va adherir la Conselleria d’Educació i Formació Professional (SENDE 1338/2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 86 b de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 58.1 del Decret 127/2005, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei 6/2001, atribueixen al Consell de Govern la competència per acceptar les donacions.

El 17 de febrer de 2022 va tenir entrada en la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors (VALIB núm. 77082), l'ofici de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa en què sol·licita l'inici de l'expedient d'acceptació de la donació d'equipament digital pel projecte «Aula del futur» per part de l'entitat Samsung Electronic Iberia SAU a favor de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Amb l'ofici s'adjunta la documentació següent:

a) Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional, de 10 de febrer de 2022, per la qual s'insta a la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors a ordenar l'inici de l'expedient d'acceptació de la donació que rebrà la Conselleria d'Educació i Formació Professional fruit de l'adhesió al Conveni de col·laboració signat entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i Samsung per iniciar i impulsar l'aplicació didàctica de les tecnologies segons el model del projecte «Aula del futur».

b) Memòria justificativa sobre l'acceptació de la donació esmentada, signada per la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa amb el vistiplau del secretari general d'Educació i Formació Professional, de 8 de febrer de 2022.

c) Informe de valoració dels béns de la donació realitzada per l'empresa Samsung a la Conselleria d'Educació i Formació Professional per un valor total de 20.500,10 euros, signat per la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa el 8 de febrer de 2022.

d) Annex I d'adhesió de la Comunitat Autònoma al Conveni entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i Samsung per l'aplicació didàctica de les tecnologies segons el model del projecte «Aula del futur».

e) Còpia del Conveni de col·laboració signat entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i l'entitat Samsung, per iniciar i impulsar l'aplicació didàctica de les tecnologies segons el projecte «Aula del futur», de 4 de març de 2021.

També forma part d'aquest expedient la documentació rebuda via nota interna de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa mitjançant el VALIB núm. 53070, de 22 de desembre de 2021:

a) Informe sobre la proposta d'adhesió de la Conselleria d'Educació i Formació Professional al Conveni de col·laboració signat entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i l'entitat Samsung que té per objecte les actuacions relatives per iniciar i impulsar l'aplicació didàctica de les tecnologies segons el projecte «Aula del futur», signat per la cap del Servei de Gestió Pressupostària amb el vistiplau del director general de Pressuposts el 4 de novembre de 2021.

b) Memòria justificativa sobre l'oportunitat d'adhesió de la Conselleria d'Educació i Formació Professional al Conveni de col·laboració signat entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i l'entitat Samsung, per iniciar i impulsar l'aplicació didàctica de les tecnologies segons el projecte «Aula del futur», signada per la cap del Servei de Normalització Lingüística i Formació el 21 d'octubre de 2021.

c) Proposta de Resolució de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa al conseller d'Educació i Formació Professional per la qual es disposa l'inici del procediment per a l'adhesió de la Conselleria d'Educació i Formació Professional al Conveni de col·laboració signat entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i l'entitat Samsung que té per objecte les actuacions relatives per iniciar i impulsar l'aplicació didàctica de les tecnologies segons el projecte «Aula del futur», signada per la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa el 21 d'octubre de 2021.

d) Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 25 d'octubre de 2021 per la qual es disposa l'inici del procediment per a l'adhesió de la Conselleria d'Educació i Formació Professional al Conveni de col·laboració signat entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i l'entitat Samsung que té per objecte les actuacions relatives per iniciar i impulsar l'aplicació didàctica de les tecnologies segons el projecte «Aula del futur».

e) Informe jurídic relatiu a la futura adhesió de la Conselleria d'Educació i Formació Professional al Conveni de col·laboració signat entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i l'entitat Samsung que té per objecte les actuacions relatives per iniciar i impulsar l'aplicació didàctica de les tecnologies segons el projecte «Aula del futur», signat per la cap del Servei Jurídic amb el vistiplau de la cap del Departament dels Serveis Jurídics de la Secretaria General d'Educació i Formació Professional el 26 d'octubre de 2021.

El 28 de febrer de 2022 la directora general Tresor, Política Financera i Patrimoni va dictar la Resolució d'inici de l'expedient d'acceptació de la donació simple i gratuïta d'equipament digital per al projecte «Aula del futur» per part de l'entitat Samsung Electronic Iberia SAU.

El 4de març de 2022 la cap de Secció VIII, amb el vistiplau de la cap del Servei de Patrimoni, va emetre un informe favorable a la tramitació de l'expedient esmentat.

El 14 de març de 2022 la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni va emetre un informe favorable en relació amb l'acceptació de la donació gratuïta de l'equipament digital per al projecte «Aula del futur» per part de l'entitat Samsung Electronic Iberia SAU.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, en la sessió de 28 de març de 2022, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Acceptar la donació gratuïta a favor de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de l'equipament digital per el projecte «Aula del futur» per part de l'entitat Samsung Electronic Iberia SAU, amb un valor de 20.500, 10 euros, en compliment de les obligacions establertes en el Conveni de col·laboració, signat entre aquesta entitat i el Ministeri d'Educació i Formació Professional el 4 de març de 2021, al qual es va adherir la Conselleria d'Educació i Formació Professional el 25 de gener de 2022.

Segon. Facultar a la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors perquè signi tots els documents públics i privats que calguin per concloure la donació amb les condicions que s'han exposat.

Tercer. Notificar aquest Acord a la Conselleria d'Educació i Formació Professional i a l'entitat Samsung Electronic Iberia SAU, donant del bé moble.

Quart. Anotar aquesta donació en l'Inventari General de Béns i Drets de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Cinquè. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 28 de març de 2022

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez