Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 175446
Modificació de les bases del procés selectiu per constituir una borsa de treball de personal funcionari interí, auxiliar administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Junta de Govern Local de data 17 de març de 2022 s'aprova la modificació de les bases del procés selectiu per constituir una borsa de treball de personal funcionari interí, auxiliar administratiu de l'Ajuntament de Santanyí, en els següents termes:

 

MODIFICACIÓ DE LES BASES DEL PROCÉS SELECTIU PER CONSTITUIR UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL FUNCIONARI INTERÍ, AUXILIAR ADMINISTRATIU, PEL PROCEDIMENT DE SELECCIÓ MITJANÇANT EL SISTEMA D'OPOSICIÓ, DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Antecedents:

1.Vist que per acord de la Junta de Govern Local de data 27 de maig de 2021 s'aprovaren la convocatòria i les bases del procés selectiu per constituir una borsa de treball de personal funcionari interí, auxiliar administratiu, pel procediment de selecció mitjançant el sistema d'oposició, de l'Ajuntament de Santanyí.

2. Vista la convocatoria per constituir aquesta borsa de treball de personal auxiliar administratiu, les bases de la qual es varen publicar al Boib núm. 74, de 5 de juny de 2021.

3. Vist que en data 5 d'agost de 2021 va ser publicada la llista provisional de persones admeses i excloses.

4. Vista l'Acta de la Mesa de Negociació de 17 de febrer de 2022, en la qual s'acorda modificar l'objecte de la borsa de personal auxiliar administratiu (base primera) perquè inclogui qualsevol supòsit de nomenament com a personal funcionari interí, d'acord amb l'article 10 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i l'article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears.

Acord:

Primer. Modificar el punt 1 de la convocatòria esmentada, en els següents termes:

Allà on diu:

Aquesta convocatòria servirà per crear una borsa d'auxiliars administratius/ives, a l'efecte de nomenaments per substituir les possibles baixes, permisos, llicències, així com nomenaments per exercir un excés de tasques, supòsits regulats en els articles 10.1 b i d respectivament del Reial Decret Legislatiu 5/2015, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic. Per la qual cosa, les persones que superin aquesta prova passaran a formar part d'una borsa de disponibilitat per l'ordre de la puntuació obtinguda a aquesta convocatòria.”

Ha de dir:

Aquesta convocatòria servirà per crear una borsa de personal auxiliar administratiu, a l'efecte de qualsevol supòsit de nomenament com a personal funcionari interí, d'acord amb l'article 10 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i l'article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears, per la qual cosa les persones que superin aquesta convocatòria passaran a formar part d'una borsa de disponibilitat per l'ordre de puntuació. “

Segon. Publicar l'anunci de la resolució al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Santanyí, a la pàgina web de la Corporació i al Butlletí Oficial de les Illes Balears i atorgar un nou termini de 10 dies hàbils per a la presentació d'instàncies, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al Boib.

 

​​​​​​​Tercer. Aquelles persones que ja varen ser admeses per Decret de Batlia 2021/629, de data 3 d'agost de 2021, així com les dues persones que varen ser excloses però que varen presentar esmena, ALBA MARIA FERRIOL GARRIDO i JULIA FEBRER BAUSÀ, no serà necessari que tornin presentar la sol·licitud de participación en el procés selectiu.

 

Santanyí, 28 de març de 2022

La batlessa Maria C. Pons Monserrat