Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 164512
Aprovació inicial del projecte modificat per a l'acabament de les obres d'urbanització de la UA-44

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern en sessió ordinària de dia 2 de març de 2022, va adoptar sobre l'aprovació inicial del projecte modificat de la Unitat d'Actuació número 44 del terme municipal de Ciutadella, el següent acord:

"Primer.- Aprovar inicialment, d'acord amb els articles 71 i 79.4 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears (LUIB), el projecte modificat per a l'acabament de les obres d'urbanització de la Unitat d'Actuació núm. 44 del PGOU de Ciutadella, promogut per la Junta de Compensació de la UA-44, redactat per l'arquitecte Sebastià Pons Fedelich en data 26 d'abril de 2021 i en data 29 de desembre de 2021 (esmena de deficiències), que inclou un projecte d'electrificació i enllumenat signat electrònicament pel mateix arquitecte i pel graduat enginyer mecànic Jorge Bosch Simó en data 26 d'abril de 2021 i un estudi arqueològic signat electrònicament per l'arqueòloga Elena Sintes Olives el 22 d'abril de 2021.

Segon.- Sotmetre l'expedient, de conformitat amb l'article 79.4 de la LUIB, a un tràmit d'informació pública durant un termini d'un mes mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en l'adreça corresponent o el punt d'accés electrònic municipal, amb citació personal de les persones interessades, a l'efecte que es puguin presentar al·legacions en el mateix termini. Als anuncis s'ha de fer constar l'enllaç a la seu electrònica municipal on es pot consultar l'expedient.

Tercer.- Tota vegada que ja consta en l'expedient que per part del promotor s'han sol·licitat les autoritzacions preceptives en matèria de recursos hídrics i de patrimoni històric, no correspon en aquest moment efectuar noves sol·licituds a aquestes administracions com a organismes afectats d'acord amb l'article 71.2 de la LUIB. 

Quart.- Sol·licitar informe, a emetre en el termini d'un mes, en matèria de trànsit i mobilitat a la Policia Local de Ciutadella, així com també al Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament, en el mateix termini, en relació a la jardineria prevista en el projecte.

Cinquè.- Donar trasllat de l'acord a les següents empreses de subministrament de serveis afectades perquè, de conformitat amb l'article 71.2 de la LUIB, en el termini d'un mes es pronunciïn sobre el projecte:

• Servei d'Aigües Municipal, pel que fa a les xarxes d'aigua potable, clavegueram i pluvials.

• Endesa Distribución Redes Digitales, SL, pel que fa a la xarxa de subministrament elèctric.

• Telefónica de España, SA, pel que fa a la xarxa de telecomunicacions.

• Orange Espagne, SA, pel que fa a la xarxa de telecomunicacions.

• Redexis Gas Balears, SA, pel que fa a la xarxa de gas.

L'expedient es podrà consultar a la secció de “taulell d'edictes” a la pàgina web de l'Ajuntament (http://www.ajciutadella.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=02&HISTORIC=1) o al departament d'ordenament del municipi de l'Ajuntament ubicat a la plaça des Born núm. 7-1r, en horari laborable els dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 hores, prèvia sol·licitud per Cita prèvia.

 

Ciutadella de Menorca, en la data de la signatura electrònica (21 de març de 2022)

L'alcaldessa Joana Gomila Lluch