Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 163021
Informació pública del Consell Insular d’Eivissa relativa al "Projecte bàsic i executiu de rehabilitació, ampliació i conversió de dos pavellons militars en l’Escola Oficial d’Idiomes" ubicat al Parc Insular de Serveis Sa Coma, carretera d’Eivissa a Sant Antoni, km 3,4, TM de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa de data 18 de març de 2022, s'ha aprovat inicialment el següent projecte:

"Projecte bàsic i executiu de rehabilitació, ampliació i conversió de dos pavellons militars en l'Escola Oficial d'Idiomes", redactat pel Sr. José María García Sánchez, Sr. José María Lizarán Martínez, Sr. José López Parra, arquitectes; el Sr. Antonio Prats Costa, enginyer tècnic industrial i el Sr. Ismael Carneros Franco, enginyer de telecomunicacions de l'empresa "ARQUITECTOS PARA EOI, UNIÓN TEMPORAL DE EMPRESAS", abreujadament "UTE MES ARQUITECTOS" amb un pressupost sense IVA de 4.668.334,30 € (quatre milions sis-cents seixanta-vuit mil tres-cents trenta-quatre euros amb trenta cèntims), al qual correspon la quantitat de 980.350,20 € en concepte d'IVA (nou-cents vuitanta mil tres-cents cinquanta euros amb vint cèntims) amb un import total de 5.648.684,50 € (cinc milions sis-cents quaranta-vuit mil sis-cents vuitanta-quatre euros amb cinquanta cèntims), IVA inclòs.

L'esmentat projecte romandrà en exposició pública als Serveis Tècnics del Departament de Presidència i Gestió Ambiental d'aquest Consell Insular (av. d'Espanya, núm. 49, ciutat d'Eivissa) per un termini de 20 dies, de conformitat amb l'article 93 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, que aprova el text refós de les disposicions legals en matèria de règim local, i amb l'art. 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s'entendrà aprovat definitivament el projecte.

 

Eivissa, 22 de març de 2022

La cap de servei de Presidència

Concepción Rebollo Laserna