Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ D'ATENCIÓ I SUPORT A LA DEPENDÈNCIA I PROMOCIÓ DE L'AUTONOMIA PERSONAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 158784
Resolució de la gerent de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes balears per la qual es declara deserta la convocatòria del procés de selecció per cobrir amb caràcter temporal un lloc de treball de la categoria de Tècnic/a Titulat/ada Superior, especialitat medicina per a Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant resolució de 14 de febrer de 2022 es varen aprovar les bases i la convocatòria pública del procés de selecció per cobrir amb caràcter temporal un lloc de  treball de la categoria de TÈCNIC/A TITULAT/ADA SUPERIOR, especialitat  MEDICINA, per a l'illa d'Eivissa.

La convocatòria del procés de selecció esmentat, a la qual també es disposava la constitució d'una borsa de treball per a contractacions temporals, es va publicar al BOIB núm. 26, de 17 de febrer de 2022.

Dins del termini de presentació de sol·licituds per a participar en el procés de selecció, no s'ha presentat cap.

Per l'anterior, dict la següent

RESOLUCIÓ

1) Declarar deserta la convocatòria pública del procés de selecció per cobrir amb caràcter temporal un lloc de treball de la categoria TÈCNIC/A TITULAT/ADA SUPERIOR, especialitat MEDICINA, per a l'illa d'Eivissa.

2) Disposar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Fundació.

 

Palma, 18  de març de 2022

La gerent

Alexandra Pavlovic Djurdjev