Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 157363
Decret de rectificació de les bases de la convocatòria per proveir el lloc de treball de tècnic/a de Turisme, adscrit al Servei de Turisme i Litoral

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 29 de 24/02/2022 es varen publicar les bases de la convocatòria per proveir, mitjançant el sistema de concurs-oposició, el lloc de treball de tècnic/a de Turisme, adscrit al Servei de Turisme i Litoral.

2. S'ha detectat una errada en l'apartat 5.2 del text de les bases, el qual s'ha de corregir.

Atès això i d'acord amb el que disposa l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, aquesta Tinença de Batlia delegada, en virtut de les competències que li atorga l'article. 21.1.g) de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, d'acord amb la redacció de la Llei 11/1999 de 21 d'abril, disposa la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar les bases de la convocatòria per proveir, mitjançant el sistema de concurs-oposició, el lloc de treball de tècnic/a de Turisme, adscrit al Servei de Turisme i Litoral, en el sentit següent:

On diu:

“ (…)

C.1) Estudis de postgrau:

- Títol de doctor/a: 2 punts.

- Altres estudis de Postgrau (Màster, Especialista Universitari o Expert Universitari): es puntuaran segons el núm. de crèdits de què constin, a raó de 0,0025 punts per hora.

En cas que en el diploma no s'especifiqui el valor dels crèdits, els crèdits anteriors al Pla Bolonya es valoraran a 10 hores per crèdit i els crèdits ECTS a 25 hores per crèdit.

Aquest apartat es valora amb un màxim de 4 punts.

Ha de dir:

“ (…)

C.1) Estudis de postgrau:

- Títol de doctor/a: 2 punts.

- Titulació acadèmica de grau, llicenciatura universitària, arquitectura, enginyeria o equivalent: 2 punts.

- Altres estudis de postgrau (màster, especialista universitari o expert universitari): s'han de puntuar segons el nombre de crèdits que constin, a raó de 0,0025 punts per hora.

Cas que en el diploma no s'especifiqui el valor dels crèdits, els crèdits anteriors al Pla Bolonya es valoraran a 10 hores per crèdit i els crèdits ECTS a 25 hores per crèdit.

Si la persona aspirant ha presentat títol de Grau en Turisme o equivalent (en acreditació del requisit f), es valorarà com un postgrau l'últim any cursat.

Aquest apartat es valora amb un màxim de 4 punts.”

2. Publicar aquesta resolució en el BOIB.

 

Calvià, en el dia de la signatura electrònica (21 de març de 2022)

El tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures Juan Recasens Oliver (Delegació per Resolució de Batlia de 17/06/2019)