Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 157166
Anunci del tràmit d’informació pública en el procediment per aprovar el Pla de gestió Natura 2000 de la costa oest d’Eivissa i declarar zones especials de conservació (ZEC) determinats llocs d’importància comunitària (LIC) de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al BOIB núm. 108, de 3 d'agost de 2013, i al BOIB núm. 140, d'11 d'octubre de 2014, es van publicar els Acords del Consell de Govern de 2 d'agost de 2013 i de 10 d'octubre de 2014, respectivament, pels quals s'inicia el procediment per declarar ZEC determinats LIC de les Illes Balears i aprovar els plans o els instruments de gestió corresponents.

En compliment dels articles 36 i 9.2.e) de la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO), s'obre un període d'informació pública d'un mes a partir del dia següent de la publicació d'aquest anunci al BOIB, per presentar les al·legacions que es considerin oportunes al projecte del pla de gestió Natura 2000 de la costa oest d'Eivissa, dins del procediment per declarar ZEC els següents LIC de la Xarxa Natura 2000 de les Illes Balears i aprovar el corresponent pla de gestió:

CODI

NOM

CATEGORIA

ES0000078

Es Vedrà- es Vedranell

LIC i ZEPA

ES5310023

Illots de Ponent

LIC i ZEPA

ES5310031

Porroig

LIC

ES5310032

Cap Llentrisca- sa Talaia

LIC

ES5310104

Costa de l'oest d'Eivissa

LIC

El Pla de gestió Natura 2000 de la costa oest d'Eivissa s'aprovarà per decret del Govern.

El projecte de decret es pot consultar a la direcció general d'Espais Naturals i Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, situada al carrer del Gremi Corredors núm. 10, 1r pis, del Polígon de Son Rossinyol de Palma (CP: 07009) i a la secció de destacats de la pàgina web d'aquesta conselleria, que trobareu a l'enllaç http://tem.caib.es, perquè, si s'escau, feu arribar les al·legacions i els suggeriments que cregueu oportuns dins el termini d'un mes a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el BOIB.

Les al·legacions es poden presentar a la seu de la direcció general d'Espais Naturals i Biodiversitat esmentada, o a qualsevol dels llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, i han d'anar adreçades a la Conselleria de Medi Ambient i Territori (Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat).

S'habilita la possibilitat de presentar-hi al·legacions per mitjans telemàtics mitjançant l'apartat “Elaboració de plans" de la pàgina web de Participació ciutadana del Govern de les Illes Balears (http://participaciociutadana.caib.es ).

Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o entitat que les fa, s'inclouran en l'expedient d'elaboració del pla.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (18 de març de 2022)

El director general d'Espais Naturals i Biodiversitat Llorenç Mas Parera