Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 115066
Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual se sotmet al tràmit d’audiència i informació pública el Projecte de decret pel qual s’aprova el Reglament de funcionament i composició de la Comissió de Seguretat Industrial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 11 d'agost de 2021, el director general de Política Industrial va emetre una memòria justificativa sobre la necessitat d'elaborar un decret sobre l'organització, les funcions i el règim jurídic de la Comissió de Seguretat Industrial.

2. En data 11 d'agost de 2021, el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica va dictar la Resolució per la qual s'ordena l'inici del procediment per a l'elaboració d'un projecte de decret regulador del funcionament i la composició de la Comissió de Seguretat Industrial i es designa l'òrgan responsable de tramitar el procediment.

3. No es va substanciar una consulta prèvia, perquè es tractava d'un decret organitzatiu, en virtut de l'article 55 de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears. No obstant això, es va publicar a la web de la Direcció General d'Indústria i es va fer una presentació de l'esborrany als sectors afectats en el Consell de la Indústria de dia 13 de setembre de 2021.

4. Una vegada elaborat el Projecte de decret, s'ha de sotmetre al tràmit d'audiència i informació pública.

Fonaments de dret

1. L'article 58 de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears.

2. El títol VI de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Sotmetre a l'audiència de la ciutadania el Projecte de decret pel qual s'aprova el Reglament de funcionament i composició de la Comissió de Seguretat Industrial, i posar-lo a disposició de les persones interessades:

— A la Secretaria General de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (plaça de Son Castelló, 1. Polígon de Son Castelló. Palma).

— A la pàgina web de la Direcció General de Política Industrial: http://industria.caib.es.

Al Portal de Participació Ciutadana: http://participaciociutadana.caib.es.

2. Fixar el termini d'informació pública en un mes des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les al·legacions s'han de presentar a la seu de la Secretaria General de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (plaça de Son Castelló, 1. Polígon de Son Castelló. Palma) o a qualsevol dels llocs que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3. Habilitar la possibilitat de presentar al·legacions al Projecte de decret per mitjans telemàtics, mitjançant l'apartat «Participació en l'elaboració de normativa» de la pàgina web de participació ciutadana del Govern de les Illes Balears (http://participaciociutadana.caib.es) dins el termini que s'estableix en l'apartat anterior, d'acord amb l'article 34.2.f) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquestes al·legacions presentades per la web s'inclouran en l'expedient d'elaboració normativa, tot i que no constin en el registre d'entrada electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma, sempre que incloguin la identificació de la persona o l'entitat que les fa. A aquest efecte, el funcionari o funcionària de l'òrgan competent per tramitar el procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d'emetre una diligència de les al·legacions presentades.

 

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 24 de febrer de 2022

El conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica Juan Pedro Yllanes Suárez