Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 114472
Acord de la Junta de Govern Local de rectificació d'errades materials del procés selectiu per cobrir 2 places vacants d’administratiu de l'ajuntament de Sa Pobla, publicat al BOIB núm. 31 de 1/03/2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber que la Junta de Govern celebrada en data 3 de març de 2022, va aprovar per unanimitat la rectificació d'errada material de les bases d'administratius de carrera de l'Ajuntament de sa Pobla, que al seu tenor literal diu:

“ En relació amb l'expedient relatiu a convocatòria i proves de selecció de personal funcionari per concurs-oposició, vista la publicació de les Bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per cobrir 2 places vacants d'administratiu de l'ajuntament de Sa Pobla, publicat al BOIB núm. 31 de 1/03/2022.

Vist que s'ha detectat una errada material en el contingut de la sol·licitud que acompanya la convocatòria.

A l'empara d'allò que disposa l'article 109.2 de la Llei 39/15, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, a la Junta de Govern Local,

PROPÒS

PRIMER. Rectificar les Bases Reguladores de la convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera 2 places vacants de la categoria d'administratiu de l'Ajuntament de sa Pobla mitjançant el procediment ordinari publicades al BOIB núm. 31 de 1 de març de 2022.

En concret a la sol·licitud on diu:

«Cinquè.- Que es tinguin per al·legats els següents requisits a l'efecte de ser valorats a la fase de concurs. No es tindran en compte ni es valoraran aquells mèrits que no es relacionin de forma detallada i indubtable».

Ha de dir:

«Cinquè.- Que es tinguin per al·legats els següents mèrits a l'efecte de ser valorats a la fase de concurs. No es tindran en compte ni es valoraran aquells mèrits que no es relacionin de forma detallada i indubtable».

SEGON.- Publicar la present rectificació al BOIB , tauler d'anuncis de l'Ajuntament de sa Pobla i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://sapobla.eadministracio.cat] als efectes oportuns”.

 

Sa Pobla, document signat electrònicament (4 de març de 2022)

El batle Llorenç Gelabert Crespí