Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 112256
Informació Pública 2ª aprovació plenària Modificació Puntual Normes Subsidiàries de Planejament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fent públic que el Ple d'aquesta Corporació, en sessió ordinària de 2/3/2022, va acordar la 2ª' aprovació plenària de la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament del terme municipal de Campanet, als àmbits del CR. Major i CR. Creu; derivada del document de tractament d'informes ambientals on es recullen i analitzen tots els informes rebuts durant el tràmit d'informació pública, havent-se modificat la memòria, la documentació ambiental i la cartografia a partir de les consideracions tècniques dels informes.

Conformement al previst a la Llei 12/2017, de 29 de desembre,  d'urbanisme de les Illes Balears i legislació concordant, aquesta modificació de les NNSS se sotmet a un nou període d'informació pública durant un termini de 45 dies, mitjançant publicació de l'anunci al BOIB, al Tauler d'edictes de l'Ajuntament, a un Diari dels de més circulació de Mallorca i al WEB de l'Ajuntament; per a que les persones físiques, entitats o altres administracions puguin formular les seves al·legacions, sobre els canvis introduïts en la nova documentació, no podent-se al·legar sobre qüestions ja presents en la documentació anteriorment aprovada inicialment i sotmesa a exposició pública. 

A la vista del resultat de la informació pública i dels informes emesos, l'Ajuntament acordarà l'aprovació provisional amb les modificacions que, si fa al cas, procedeixin. Així com la seva remissió a la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Històric als efectes de l'aprovació definitiva.

 

Campanet, 3 de març de 2022

El secretari-interventor Carlos A. Llorente Sánchez