Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 110997
Notificació col·lectiva sobre liquidació de tributs periòdics i calendari de cobraments 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. 619/2022

Procediment: Aprovació de padrons fiscals 2022

Assumpte: edicte de notificació col·lectiva sobre liquidació de tributs periòdics i calendari de cobraments

NOTIFICACIÓ COL·LECTIVA SOBRE LIQUIDACIÓ DE TRIBUTS DE CARÀCTER PERIÒDIC I CALENDARI DE COBRAMENTS

Per Resolució del regidor delegat d'hisenda número 352 de dia 2 de març de 2022 s'han aprovat els padrons següents:

- Padró de l'Impost sobre béns immobles de naturalesa urbana per a l'any 2022, per un import total de 4.172.404,02 euros i comprensiu de 10392 rebuts.

- Padró de l'Impost sobre béns immobles de naturalesa rústica per a l'any 2022 per un import total de 53.645,96 euros i comprensiu de 469 rebuts.

- Padró de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica per a l'any 2022, per un import total de 403.003,28 euros i comprensiu de 7.891 rebuts.

Els padrons esmentats estaran exposats al públic al Departament de Rendes i Exaccions de l'Ajuntament durant el termini de 15 dies hàbils comptador des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte en el BOIB. Finalitzat el termini anterior i durant el període d'un mes, les persones interessades podran interposar, davant l'Alcaldia, un recurs de reposició, d'acord amb l'article 14 del RDL 2/2004 contra els padrons indicats.

Així mateix, de conformitat amb el que estableix l'article 62.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, i l'article 19 de l'Ordenança general d'actuacions i procediments de recaptació de l'Ajuntament, es fa públic el calendari de cobrament dels tributs de caràcter periòdic per a l'exercici 2022, aprovat en la mateixa Resolució del Regidor delegat d'hisenda de data 2 de març de 2022:

PERÍODE

TERMINI

TRIBUTS A COBRAMENT

Primer:

del 15 de març

al 16 de maig

Impost sobre vehicles

50% de l'impost sobre béns immobles (IBI)

 

Segon:

 

 

 

del 15 de juliol

al 15 de setembre

50% de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Impost sobre activitats econòmiques (IAE)

Taxa pel servei de recollida i tractament de fems urbans i industrials

Taxa pels serveis de cementiri municipal

Taxa per entrada de vehicles

Vedats de caça

Taxa per ocupació del domini públic

Taxa per parada de taxis

El pagament podrà efectuar-se a través de la pàgina web www.alaior.org> tributs > consulta i pagaments de tributs; amb targeta bancària al caixer automàtic de l'oficina municipal del carrer de la Sala, 5, o a qualsevol oficina de les entitats col·laboradores (Caixabank "la Caixa", Banca March, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, Banco Santander, Banco Sabadell i Colonya Caixa Pollença).

Transcorregut el termini de cobrament en voluntària anterior sense que s'hagi efectuat l'ingrés del deute, s'iniciarà el període executiu, d'acord amb el que estableixen els articles 26, 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributaria, el que determinarà l'exigència dels interessos de demora, així com dels recàrrecs que corresponguin, i en el seu cas, de les costes del procediment de constrenyiment.

 

Ho signa el Regidor d'hisenda i urbanisme, Cristobal Marqués Palliser en la data de la signatura electrònica que consta al marge d'aquest document.

 

Alaior, 3 de març de 2022

El regidor d'Urbanisme i Hisenda Cristobal Marqués Palliser