Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 110678
Acord d'aprovació de la correcció d'errades materials detectades al Pla Director Sectorial de Residus no Perillosos de l'Illa de Mallorca (PDSRNP)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

El Ple del Consell de Mallorca, a proposta de les conselleres executives de Territori i de Sostenibilitat i Medi Ambient, adoptà en sessió ordinària de dia 10 de febrer de 2022, el següent:

 

«Acord

1r.- Corregir les errades materials següents detectades la Pla director sectorial de residus no perillosos de Mallorca (PDSRNP):

a) Error material nº1: Disposició transitòria tercera

A la disposició transitòria tercera de l'articulat del PDSRNPM, a la pàgina 28604 del BOIB núm. 81 de 18 de juny de 2019, on diu:

«Disposició transitòria tercera. Tractament de pneumàtics fora d'ús. Mentre sigui vigent l'actual contracte de gestió de servei públic relatiu a la transferència i tractament de residus de construcció, demolició, voluminosos i pneumàtics fora d'ús, els pneumàtics fora d'ús amb LER 16 02 16 s'han d'entregar als centres i instal·lacions previstos en els articles 8 i 9 del present Pla Director Sectorial.»

Ha de dir:

«Disposició transitòria tercera. Tractament de pneumàtics fora d'ús. Mentre sigui vigent l'actual contracte de gestió de servei públic relatiu a la transferència i tractament de residus de construcció, demolició, voluminosos i pneumàtics fora d'ús, els pneumàtics fora d'ús amb LER 16 01 03 s'han d'entregar als centres i instal·lacions previstos en els articles 8 i 9 del present Pla Director Sectorial.»

b) Error material nº2: Annex I. Mapa d'equipaments per la prevenció i gestió de residus.

Plànol Instal·lacions zona 1 Son Reus

Plànol Annex I. Instal·lacions existents zona 1. Son Reus de l'articulat de la pàgina 28607 del BOIB núm. 81 de 18 de juny de 2019, es corregeix l'errada material quedant de la següent manera:

c) Error material nº3: Annex I. Mapa d'equipaments per la prevenció i gestió de residus.

Plànol Instal·lacions zona 6 Llucmajor

Plànol Annex I. Instal·lacions existents zona 6. Llucmajor de l'articulat de la pàgina 28612 del BOIB núm. 81 de 18 de juny de 2019, es corregeix l'errada material quedant de la següent manera:

2n.- Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) als efectes oportuns.

Palma, el dia de la signatura electrònica (2 de març de 2022) La consellera executiva de Territori Maria Antònia Garcias Roig