Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 110501
Nomenament com a funcionaris en pràctiques de les persones aspirants que han superat el procés selectiu de 7 places de Policia Local de l’Ajuntament de Santa Margalida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 24 de febrer de 2022 s'ha dictat Resolució de batlia núm. 2022-0241, mitjançant la qual es nomenen funcionaris en pràctiques a les persones que han superat el procés selectiu de 7 places de Policia Local de l'Ajuntament de Santa Margalida.

 

Santa Margalida, 24 de febrer de 2022

El batle

Joan Monjo Estelrich

 

DECRET DE BATLIA

Antecedents

Atesa la convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera 7 places vacants de policia local de l'Ajuntament de Santa Margalida mitjançant el procediment ordinari (BOIB núm. 53, de 22 d'abril de 2021).

Atès el procediment seguit conforme de la referida convocatòria, el qual es dóna per reproduït.

Atès el Decret de batlia núm. 10/2022, de 4 de gener, pel qual es va aprovar la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que han de ser nomenats com a funcionaris en pràctiques, previ compliment dels requisits i tràmits establerts a les bases de la convocatòria i l'article 177.2 del Decret 40/2019 pel que s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

Atesa la publicació del referit Decret al BOIB núm. 8, de 13 de gener de 2022, on a la vegada es requeria als aspirants als efectes que aportessin en el termini de 20 dies hàbils, de conformitat amb la base novena de la convocatòria, els documents que acrediten que compleixen els requisits que exigeix la convocatòria.

Revisda la documentació presentada pels candidats i essent la mateix conforme al que disposen les bases reguladores.

D'acord amb l'article 21.1 h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local i d'acord amb les competències que per llei se'm confereixen, RESOLC:

PRIMER.- Nomenar funcionaris/àries en pràctiques amb efectes des del començament del curs de capacitació, de conformitat amb l'establert a la base novena de la convocatòria del procés selectiu per a cobrir com a personal funcionari de carrera 7 places vacants de la categoria de policia local de l'Ajuntament de Santa Margalida mitjançant el procediment ordinari (BOIB núm. 53, de 22 d'abril de 2021), a:

- Maria Antònia Coll Pujades, amb DNI núm. ***7186**

- Catalina Maria Femenías Morro, amb DNI núm. ***6495**

- Olivia Rosa Font Mackie, amb DNI núm. ***2473**

- Miquel Font Curient, amb DNI núm. ***3880**

- Maria Francisca Fornés Artigues, amb DNI núm. ***4011**

- Llorenç Galmés Galmés, amb DNI núm. ***1684**

- Bernat Fiol Oliver, amb DNI núm. ***1374**

Aquesta situació s'ha de mantenir fins que siguin nomenats personal funcionari de carrera, si escau, o qualificats com a aptes.

SEGON.- Pel que fa a la superació completa de la fase d'oposició s'estarà al disposat a les bases desena, onzena i dotzena de les bases reguladores del procés selectiu.

TERCER.- Comunicar la present resolució a la Direcció General d'Emergències de la CAIB als efectes d'incorporació dels aspirants als cursos selectius, sol·licitant la reserva de les places corresponents.

QUART.- Notificar la present resolució als interessants, i comunicar la mateixa al Departament de RH de l'Ajuntament.

  

Santa Margalida, a data de signatura electrònica (28 de febrer de 2022)

El batle

Joan Monjo Estelrich

 

D'acord amb la funció de fe pública prevista a l'art. 3.2h) del RD 128/2018,faig anotar dins l'expedient 2473/2021, la present Resolució

 

La secretària

Maria Magdalena Vicens Pons