Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 100518
Notificació de la resolució dictada pel vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears per la cessió gratuïta d’una embarcació tipus pastera i el seu motor amb nombre de codi de Ports de les Illes Balears 24-21 a la Direcció General de Pesca i Medi Marí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per donar compliment a allò previst en els articles 42 i següents de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es posa en coneixement de les possibles persones interessades, la resolució dictada pel vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears el dia 15 de febrer de 2022, acordant el següent:

1. Autoritzar la cessió gratuïta de l'embarcació i el motor Yamaha Enduro 40cv amb nombre de codi Ports IB 24-21 a la Direcció General de Pesca i Medi Marí, per dur a terme tasques de recerca amb finalitats d'utilitat pública o d'interès social, sense ànim de lucre, per part del Laboratori d'Investigacions Marines i Aqüicultura. La retirada de l'embarcació i motor de les instal·lacions on es troben, serà per compte i càrrec de l'adquirent, i suposarà l'acceptació de la cessió i les seves condicions.

2. La cessió es realitza a l'actual estat d'ús i conservació del béns, que coneix l'adquirent, i vista la seva procedència el cedent no respon pels vicis o defectes que puguin tenir motor i embarcació, inclosos els ocults, ni per l'impossibilitat de la seva homologació, ni perquè no comptin amb les requisits necessaris per la navegació, conforme la normativa vigent.

3. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Notificar aquesta resolució a l'entitat interessada.

Qualsevol divergència que pugi sorgir en relació a aquesta cessió serà resolta per acord dels consellers corresponents, i al seu defecte pel Consell de Govern.

 

Palma, 23 de febrer de 2022

El vicepresident executiu

Xavier Ramis Otazua