Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 100517
Notificació de la resolució dictada pel vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears per la cessió gratuïta d’un motor amb nombre de codi de Ports de les Illes Balears 46-21 a a l’Instituto Mediterráneo de Estudios Avanzados

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per donar compliment a allò previst en els articles 42 i següents de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es posa en coneixement de les possibles persones interessades, la resolució dictada pel vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears el dia 22 de febrer de 2022, acordant el següent:

1. Autoritzar la cessió gratuïta del motor Yamaha Enduro 25HP amb nombre de codi Ports IB 46-21 a l'Instituto Mediterráneo de Estudios Avanzados (IMEDEA), per dur a terme tasques d'investigació, en concret, treballs per a l'execució dels mostrejos i de camp prevists en els projectes d'investigació en el litoral de les aigües de les Illes Balears. La retirada del motor de les instal·lacions on es troba, serà per compte i càrrec de l'adquirent, i suposarà l'acceptació de la cessió i les seves condicions.

2. La cessió es realitza a l'actual estat ús i conservació del bé, que coneix l'adquirent, i vista la seva procedència el cedent no respon pels vicis o defectes que puguin tenir el motor, inclosos els ocults, ni per l'impossibilitat de la seva homologació, ni perquè no comptin amb les requisits necessaris per la navegació, conforme la normativa vigent.

3. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Notificar aquesta resolució a l'entitat interessada.

Qualsevol divergència que pugi sorgir en relació a aquesta cessió serà resolta per acord dels consellers corresponents, i al seu defecte pel Consell de Govern.

  

Palma, 23 de febrer de 2022

El vicepresident executiu

Xavier Ramis Otazua