Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 100516
Notificació de la Resolució del vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears de 23 de febrer de 2022, per la qual, es modifica el calendari i horari de prestació del servei d’ordenació i regulació de l’estacionament tarifat amb horari limitat (ORA) al port de Porto Cristo, T.M Manacor, per harmonitzar-lo amb l’ordenança municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Dia 23 de febrer de 2022, el vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears va dictar la Resolució següent:

1. Modificar l'Ordenança per a l'ordenació i regulació de l'estacionament tarifat amb horari limitat (ORA) als ports d'Andratx, Pollença, Porto Cristo i Sant Antoni de Portmany (BOIB núm. 20 de 13/02/2018), en relació el calendari i horaris d'aplicació de la limitació d'estacionament del port de Porto Cristo, que quedarà redactada tal i com s'adjunta en l'annex 1, previs el tràmits corresponents.

 2. Publicar la present modificació assenyalada en l'ordinal primer en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el Consell d' Administració de Ports de les Illes Balears en el termini d'un mes, d'acord amb el que preveuen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat del contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors des del dia següent d'haver-se publicat, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  

Palma, 24 de febrer de 2022

El vicepresident executiu

Xavier Ramis Otazua

 

Annex

Es modifica l'Ordenança per a l'ordenació i regulació de l'estacionament tarifat amb horari limitat (ORA), als ports d'Andratx, Pollença, Porto Cristo i Sant Antoni de Portmany (publicada en el BOIB núm. 20 de 13/02/18)

1. Es modifica el quadre del període i horari d'aplicació en el port de Porto Cristo en l'article 4, que passa a tenir la redacció següent:

Port

Calendari

Dies3

Horari

Porto Cristo

Des de l'01/05 fins el 31/10

De dilluns a diumenge (incloent dies festius)

De 10 h a 18 h