Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 100155
Nova exposició pública de la Modificació puntual número 12 de les Normes Subsidiàries de Santa Eulària des Riu, nucli Cala Pada-S'Argamassa, Execució de Sentència 706/2016 de la sala de lo contenciós-administratiu del Tribunal Suprem, amb les modificacions introduïdes com a resultat del tràmit d’informació pública i informes sectorials emesos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària celebrada el dia 24 de febrer de 2022, ha acordat:

Primer.- Sotmetre a informació pública per un termini de quaranta-cinc dies, la documentació de la Modificació puntual número 12 de les Normes Subsidiàries de planejament del T.M. de Santa Eulària des Riu. Nucli de Cala Pada-s'Argamassa. Execució de la sentència 706/2016 de la secció quinta de la sala de lo contenciós-administratiu del Tribunal Suprem, aprovada inicialment el 28 de febrer de 2020, amb les modificacions introduïdes en aquesta com a resultat del tràmit d'informació pública i informes sectorials emesos, de conformitat amb el que es disposa en l'article 55.4 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, mitjançant inserció d'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un diari dels de major difusió a la illa i a la pàgina web municipal.

Segon.- Ampliar, de conformitat amb l'establer en l'article 51.5 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, el termini de suspensió de l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques en els terrenys inclosos en la nova unitat d'actuació en sòl urbà UA-02CP, fins un màxim de tres anys des de l'entrada en vigor de la primera suspensió, de conformitat amb l'apartat 4 de l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de las Illes Balears.”

Durant l'esmentat període podran formular-se les al·legacions que s'estimin pertinents. La documentació podrà ser examinada en les dependències municipals del departament d'obres i urbanisme del carrer Mariano Riquer Wallis nº 4, 3er pis, Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores. També estarà a disposició dels interessats en la seu electrònica d'aquest Ajuntament https://www.santaeulalia.net.

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas de que no pugui efectuar-se la notificació individualitzada.

 

Santa Eulària des Riu, documento signat electrònicament (24 de febrer de 2022)

L'alcaldessa Mª Carmen Ferrer Torres