Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 98359
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de modificació de la composició del Tribunal Qualificador establerta per la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 25 d’abril de 2019 per la qual s’aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu superior, escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 63 de 9 de maig de 2019, es va publicar la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l' ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu superior, escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. A causa del baix nombre del funcionaris de carrera del cos facultatiu superior, escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament, en el moment en què es designà el Tribunal qualificador, aquest es va constituir amb una sola persona d'aquesta especialitat. No obstant això, amb posterioritat a la Resolució esmentada, han pres possessió dos nous funcionaris de carrera del cos facultatiu superior, escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament.

Per aquest motiu, i amb la finalitat de donar un millor compliment al principi d'especialitat en la composició de l'òrgan selectiu, és adient modificar-ne la seva composició amb el nomenament com a vocal 1, titular i suplent, de dues persones funcionàries de carrera del os facultatiu superior, escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament.

Fonaments de Dret

1. L'article 44.1 b) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que regula com a principi informador de l'accés a la funció pública «L'especialització i la professionalitat dels membres dels òrgans de selecció».

2. L'article 6.3.c) de la Llei 3/2007 , de 27 de març, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears disposa com a competències del conseller o de la consellera competent en matèria de funció pública convocar i resoldre els procediments de selecció, establir-ne les bases, els programes i el contingut de les proves i nomenar els membres dels òrgans de selecció.

 

Resolució

1. Modificar la composició del Tribunal Qualificador del cos facultatiu superior, escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament de l'Administració especial establerta en l'annex 2 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu superior, escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Designar dues noves persones com a membres del Tribunal Qualificador.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d' Administracions Públiques i Modernització, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 21 de febrer de 2022

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Mercedes Garrido Rodríguez

 

ANNEX

Tribunal qualificador de les proves selectives per a l'ingrés al cos facultatiu superior, escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

President: Designat per la consellera d'Administracions Públiques i Modernització.

Titular: `Gemma Maria Jiménez Jiménez

Suplent: Sara Mateo Erroz

Vocals:

Primer. Designat per sorteig d'entre els funcionaris de carrera del cos facultatiu superior, escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Titular: María Díaz Codina

Suplent: José Francisco Gutiérrez Vargas

Segona. Designada per sorteig d'entre les funcionàries de carrera del cos facultatiu superior, escala científica, especialitat biologia de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Titular: Maria Massot Calafat

Suplent: Maria Elena Pastor García

Tercer. Designat per sorteig d'entre els funcionaris de carrera del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Titular: Paula Verger Siquier

Suplent: Francisca Socias Granada

Quart. Designat per sorteig d'entre els funcionaris de carrera del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Titular: Jesús Miguel Troya Enríquez

Suplent: Llorenç Togores Beltran