Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 97248
Acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de data 3 de febrer de 2022 d’aprovació Inicial d’estudi de detall i escriptura de reparcel·lació voluntària per al desenvolupament de la unitat d’actuació anomenada UA EPJ-14, emplaçada al nucli urbà des Pujols, TM Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el dia 3 de febrer de 2022 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

(...)

I. APROVAR INICIALMENT el d'Estudi de Detall presentat de la Unitat d'Actuació anomenada UA EPJ-14, emplaçada al nucli des Pujols, segons projecte presentat no visat pel COAIB; i l'Escriptura de Reparcel·lació voluntària, protocol núm. 372 de 27 d'abril de 2017, escriptura complementària protocol 353 de 15 d'abril de 2021 i escriptura de rectificació protocol núm. 1.245 de 20 d'octubre de 2021, signat davant el notari Sr. Javier González Granado, que es promou per l'entitat Frumentum Turística SL, amb la finalitat de:

  • Definir les alineacions i rasants de les parcel·les resultants, així com del volum màxim per edifici.

II. NOTIFICAR particularment als propietaris, als promotors i als propietaris confrontants; així com al Sr. Francisco Mayans castelló i a la Sra. Agustina Alonso Gallardo com a presidenta de la Comunitat de Propietaris de l'edifici Mirada II

III. S'haurà de sotmetre l'acord d'aprovació inicial a INFORMACIÓ PÚBLICA pel termini d'UN MES per a la presentació d'al·legacions, mitjançant anunci al BOIB, a un dels diaris de major circulació a l'illa i a la pàgina web del Consell.

IV. Prèvia aprovació de l'Estudi de Detall s'haurà d'acordar el final convencional de l'expedient d'expropiació dels terrenys corresponents a la parcel·la a què es refereix l'apartat 1.a amb renúncia expressa dels propietaris a qualsevol indemnització.

V. CONSIDERAR així mateix que una vegada s'hagi produït l'aprovació inicial i, en el cas que no es presentin al·legacions a la tramitació de l'expedient i s'hagi formalitzat el compliment del condicionant inclòs a la fitxa de la unitat d'actuació, es podrà procedir a l'aprovació definitiva sense que s'hagi de tornar a informar per part de la CTA.”

(...)

En compliment del disposat a l'apartat tercer de l'acord mencionat anteriorment, es fa públic que els mencionats documents romandran exposats al públic a les dependències del Consell Insular de Formentera, àrea d'Urbanisme, C/de Pius Tur Mayans, núm. 14, Sant Francesc, i a la web, durant un termini d'UN MES a comptar des de la darrera publicació, per tal que qualsevol persona pugui formular les al·legacions que estimi convenients.

 

Formentera, a data de la signatura electrònica (23 de febrer de 2022)

La presidenta del Consell insular de Formentera

Ana Juan Torres