Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT

Núm. 96307
Extracte de la convocatòria de subvencions per a projectes d’economia circular a l’illa de Mallorca BDNS (Identif.) 611100

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b) i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria de subvencions per a projectes d'economia circular a l'illa de Mallorca, aprovada per resolució de la vicepresidenta segona i consellera executiva del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient.

1.Bases reguladores

Les bases reguladores d'aquesta convocatòria es troben recollides a l'Ordenança General de Subvencions del Consell de Mallorca (Aprovada per Acord del Ple de 23 de desembre de 2016-BOIB núm. 21, de 18.02.2017, modificada per Acord del Ple de 14 de juny de 2018-BOIB núm. 96, de 04/08/2018)

2.Objecte

L'objecte es impulsar projectes d'inversió destinats a l'acceleració de la transició cap a una economia circular a Mallorca.

S'inclouen les següents categories:

1.Ecodisseny de productes i/o serveis

2.Models de negoci basats en la millora de l'eficiència dels recursos

3.Productes o serveis basats en la jerarquia de residus

4.Serveis de retorn de productes usats

5.Noves aplicacions destinades a millorar l'eficiència dels recursos materials diferents de l'aigua i l'energia.

3. Beneficiaris

D'acord amb el punt 6 de la convocatòria, poden esser beneficiaris :

1. Les empreses i agrupacions d'empreses, amb personalitat jurídica i les que sense tenir personalitat jurídica, poden dur a terme el projecte que motiva la concessió de la subvenció. 

2. Organitzacions empresarials que tenguin com a finalitat representar els interessos d'un sector empresarial, sempre que sigui de naturalesa privada i amb personalitat jurídica pròpia, o un sindicat.

3. Les persones físiques constituïdes com autònoms o empresaris individuals, amb personalitat jurídica pròpia que compleixin els requisits que es detallen a continuació, així com els demés establerts en aquesta convocatòria:

a. Tenir almenys un establiment operatiu ubicat a Mallorca i que les actuacions o projectes principals objecte de la present convocatòria es desenvolupi a Mallorca.

b. Estar d'alta a l'epígraf que pertoca del cens tributari (adient per desenvolupar el projecte pel qual sol·licita la subvenció) en el moment de la presentació de la sol·licitud.

4.Dotació pressupostària

Es destina la quantitat de cent cinquanta mil euros, (150.000,00 €), a les subvencions objecte d'aquesta convocatòria, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 50 16220 77900 del capítol 7, “Despeses d'inversió” del pressupost de despeses del Consell de Mallorca per a l'any 2022.

5.Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds de subvenció es poden presentar en el termini de 15 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

La documentació que s'ha de presentar per sol·licitar la subvenció es relaciona al punt 10 i 11 de la convocatòria.

6.Altres dades

El text complet de la convocatòria, així com els annexes es poden descarregar a la seu electrònica del Consell de Mallorca.(https://seu.conselldemallorca.net)

 

Palma, a data de la  signatura electrònica (23 de febrer de 2022)

La consellera executivo de Sostenibilitat i Medi Ambient

Aurora Ribot Lacosta