Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 95313
Extracte de la convocatòria pública de projectes i intervencions ciutadanes per al foment de la participació ciutadana. Premis Rosa Bueno 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS:

"De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions

<http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index>:

Primer. Beneficiaris

Persones físiques, col·lectius i associacions sense ànim de lucre, que desenvolupin la seva tasca a Palma

Segon. Objecte

Posar en valor i donar suport a projectes realitzats per col·lectius i entitats ciutadanes no lucratives que impulsin la participació, el compromís i l'organització ciutadana en la recerca de solucions alternatives a problemes concrets del territori en el qual intervenen.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança municipal de subvencions, aprovada pel ple de l'Ajuntament en sessió de data 26 de febrer de 2015 (publicada al BOIB núm. 35 de 12 de març de 2015)

Quart. Quantia

L'import màxim que es destina a la convocatòria es de 28.060,00 euros.

Quint. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de les propostes és de 30 dies naturals, comptadors a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Altres dades

- Els projectes poden tenir com a àmbit territorial d'execució un barri, una extensió concreta o tota la ciutat de Palma.

- S'estableixen dues categories de premis:

- Categoria A, per a projectes de col·lectius i associacions sense ànim de lucre, que desenvolupin la seva tasca a Palma, dotada amb cinc premis temàtics:

Categoria A.a. Impuls a la participació ciutadana com a eina de transformació social.

Categoria A.b. Impuls a la participació juvenil.

Categoria A.c. Impuls a la participació des dels sectors socials vulnerables o en risc d'exclusió social.

Categoria A.d. Impuls a la igualtat de gènere des del teixit associatiu.

Categoria A.e. Impuls a les activitats/iniciatives ciutadanes de suport a situacions de vulnerabilitat i/o dificultat social generades pel covid-19.

- Categoria B, a la trajectòria personal en matèria de participació ciutadana i reforç del teixit associatiu, desenvolupada en el marc de col·lectius i entitats.

En les categories A.a, A.b, A.c i A.d, el contingut de les propostes ha de fer referència a intervencions que estiguin en actiu en el moment de la present convocatòria o que es prevegin per dur a terme durant 2022.

En el cas de la categoria A.e d'impuls a les activitats/iniciatives ciutadanes de suport a situacions de vulnerabilitat i/o dificultat social generades pel covid-19, poden ser projectes iniciats el 2020, que és quan s'inicia la pandèmia i es poden haver iniciat aquestes activitats i/o iniciatives.

Els projectes guanyadors de les categories A.a, A.b, A.c i A.d de la categoria A, rebran una placa acreditativa de la concessió del premi i una quantitat econòmica de 2.500 €.

Els projectes guanyadors de la categoria A.e de la categoria A, rebran una placa acreditativa de la concessió del Premi i una quantitat econòmica fixada segons els ingressos per taquilla solidària dels Concerts de Sant Sebastià 2021 de l'Ajuntament de Palma. La quantia màxima assignada a aquesta categoria, A.e, és de 18.060 €.

En la categoria A.e, hi podrà haver fins a tres entitats guanyadores i es repartirà la quantitat final del premi en tres parts iguals. En el cas que hagi dos guanyadors, es repartirà en dues parts iguals, i si només n'hi ha un, aquest rebrà el total de la quantia destinada a aquesta categoria A.e.

La persona guanyadora de la categoria B rebrà un obsequi o una placa acreditativa de la concessió del premi.

 

Palma, 22 de febrer de 2022

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior Alberto Jarabo Vicente p.d. Decret AJT 201912198, de data 17/06/2019 (BOIB núm. 85, de 27/06/2019)