Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 95308
Aprovació de les bases reguladores per l'atorgament d’ajuts del Consell Insular de Formentera per a esportistes individuals formenterers o residents a formentera destacats pels seus mèrits esportius durant l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de caràcter Ordinari de 11 de febrer de 2022, celebrada de forma presencial, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:  

(...)

PRIMER.- APROVAR la convocatòria i les Bases reguladores de l'atorgament d'ajuts del Consell Insular de Formentera per esportistes individuals formenterers o residents a Formentera destacats pels seus mèrits esportius durant l'any 2021 amb una dotació de 25.000,00 euros amb càrrec de la partida pressupostària 2022.341.48000.01 les quals consten adjuntes a aquest document com ANNEX I.

SEGON.- Publicar les Bases presents al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis del Consell Insular de Formentera i a la pàgina web d'aquesta Administració als efectes legals oportuns.

TERCER.- Obrir un termini per a la presentació de sol·licituds segons el previst a la base cinquena de la present convocatòria.

 

ANNEX I

BASES REGULADORES PER L'ATORGAMENT D'AJUTS DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA PER A ESPORTISTES INDIVIDUALS FORMENTERERS O RESIDENTS A FORMENTERA DESTACATS PELS SEUS MÈRITS ESPORTIUS DURANT L'ANY 2021

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

Les presents bases tenen com a objecte donar suport a la preparació participació dels esportistes destacats formenterers o residents a Formentera, considerats esportistes destacats per les seves actuacions i classificacions en campionats autonòmics, campionats i copes d'Espanya, d'Europa i del món, en competicions o rànquings oficials d'àmbit nacional i internacional, així com seleccionats per la federació corresponent per representar Espanya i les Illes Balears en competicions nacionals i internacionals.

La concessió d'aquests ajuts econòmics no implica cap relació laboral, vinculació administrativa, ni prestació de serveis de cap tipus entre la persona beneficiaria i el Consell Insular de Formentera, ni dona lloc a incloure-la en un règim general de la seguretat social.

2. CRÈDIT PRESSUPOSTARI I IMPORT DE LA SUBVENCIÓ

Les ajudes concedides s'atendran amb càrrec a la partida pressupostària 2022.341.48000.01 amb un valor de 25.000,00 euros.

3. RÈGIM DE COMPATIBILITAT AMB ALTRES AJUTS

Els ajuts que s'atorguin de conformitat amb aquestes bases són compatibles amb la concessió́ d'altres subvencions i ajuts, sense perjudici de l'obligació de les persones beneficiaries de comunicar-ho al Consell Insular de la forma establerta en aquestes bases.

L'import de les subvencions o ajuts que es concedeixin no pot superar en cap cas, de manera aïllada o en concurrència amb altres ajuts o subvencions, el cost de l'activitat subvencionada.

4. ACTIVITATS SUBVENCIONABLES. REQUISITS DELS BENEFICIARIS.

Per la concessió d'ajuts i determinació del seu import, es tindrà en compte el currículum que acrediti la participació en activitats o competicions federades des del 1 de gener 2021 al 31 de desembre de 2021, així com la programació o projectes que acrediti per tot 2022.

Únicament es tindran en compte les modalitats esportives individuals i les modalitats col·lectives d'un esport individual.

No es concediran més de 6 beques a esportistes del mateix esport.

4.1. Poden ser objecte de subvenció les activitats següents: 

- La classificació del o la esportista entre els  10 primers del Campionat de Balears i / o altres competicions autonòmiques del mateix nivell dintre del calendari competitiu autonòmic de la pròpia federació esportiva.

- La classificació de l'esportista entre els 20 primers del campionat/copa d'Espanya.

- La classificació de l'esportista entre els 35 primers del campionat/copa d'Europa.

- La classificació de l'esportista entre els 35 primers del campionat/copa del Món.

- Haver estat seleccionat per la federació corresponent per representar Espanya i les Illes Balears en competicions nacionals i internacionals.

- Posicions en el rànquing nacional, europeu o mundial elaborat en acabar la temporada esportiva objecte de la convocatòria a nivell nacional, europeu i / o mundial.

4.2. Poden ser beneficiaris d'aquests ajuts els i les esportistes que compleixin els requisits següents  que s'hauran d'acreditar en el moment de presentar la sol·licitud:

- Esportistes que en l'any 2021compleixin 15 anys o més, però menys de 35 anys.

- Esportistes en edat escolar que hagin estat convocats per federacions autonòmiques i/o nacionals per acudir a competicions nacionals i internacionals de categories infantils i alevins durant l'any objecte de la convocatòria (11 a 14 anys complits a l'any 2021).

- Haver fet l'activitat objecte de la subvenció dintre de l'any objecte de la convocatòria.

- Estar empadronat en el municipi de Formentera, al menys, des del 1 de gener del 2021.

- Estar en possessió d'una llicència expedida o homologada per la federació balear o espanyola corresponent.

- No tenir vigent cap sanció ferma greu o molt greu en matèria esportiva, cap sanció ferma per dopatge, ni cap sanció penal ferma per delictes relacionats amb el dopatge. En el cas que els expedients sancionadors o els procediments judicials estiguin encara en tramitació o la resolució sancionadora o sentència condemnatòria no sigui ferma, l'esportista pot presentar la sol·licitud d'ajut, però la concessió, si escau, queda suspesa fins aquests procediments es resolguin definitivament.

- En cas que la o l'esportista hagi estat lesionat durant les competicions més importants de 2021, i vulgui presentar resultats del 2020 no vigents, s'ha de presentar un certificat de la lesió́ esportiva que acrediti el temps de baixa i la relació́ de les competicions que no s'han pogut fer com a conseqüència de la lesió́.

4.3. En qualsevol cas, no poden ser-ne beneficiàries les persones o entitats en les quals concorri alguna de les prohibicions establertes en l'art. 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions

5. SOL·LICITUD I DOCUMENTACIÓ

Les sol·licituds, juntament amb la documentació requerida, es dirigiran al Consell Insular de Formentera, i es presentaran en el Registre General de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC o OVAC) del Consell Insular de Formentera, al carrer de Ramon Llull núm. 6, Sant Francesc Xavier, Formentera.

Aquesta convocatòria es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), en el Tauler d'anuncis de l'OAC, en la pàgina web de la Corporació: www.consellinsulardeformentera.cat

Les sol·licituds podran presentar-se, durant el termini de 15 dies naturals, des de l'endemà de la publicació d'aquestes bases al BOIB.

En cas d'atorgament de la subvenció, si per part del Consell Insular de Formentera es tingués coneixement de la falsedat en alguna de les dades en els documents requerits, implicarà la revocació immediata de la subvenció, sense perjudici que s'iniciïn aquelles altres mesures legals que s'estimin oportunes. La presentació de les sol·licituds, presumeix l'acceptació expressa de l'establert en aquesta convocatòria.

No s'admetran a tràmit aquelles sol·licituds que es presentin fora del termini establert, resolent-se'n la no admissió, que serà notificada als interessats d'acord amb articles 40 a 43 de la Llei 39/2015, d´1 d´octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En cas de no reunir la sol·licitud tota la documentació exigida, o la presentada tingués algun defecte formal, l'Àrea d'Esports del Consell Insular de Formentera requerirà als sol·licitants perquè en el termini màxim i improrrogable de deu dies hàbils esmenin la falta o aportin els documents preceptius, comunicant-los que si així no ho fessin, se'ls tindrà per desistits de la seua sol·licitud, prèvia resolució, que haurà de ser dictada en els termes previstos en l'article 68 de la Llei 39/2015, d´1 d´octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

Juntament amb la sol·licitud, la documentació a presentar pels sol·licitants ha d'estar degudament signada.

Aquesta documentació serà la següent:

- Fotocòpia del DNI o fotocòpia del NIE del sol·licitant.

- Fotocòpia del DNI o fotocòpia del NIE del representant legal (pare, mare o tutor).

- Llicència Federativa en vigor.

- Volant d'empadronament del sol·licitant

- Certificat o informe tècnic de la Federació Esportiva corresponent que acrediti els resultats esportius de tot l'any 2021 o en el seu defecte, les classificacions oficials de cadascuna de les competicions realitzades.

- En el cas de ser esportista en edat escolar, el certificat federatiu que acrediti la convocatòria i assistència del o de la esportista al campionat nacional i/o internacional.

- Programa/Projecte esportiu per l'any 2022.

- Certificat bancari amb el nom del sol·licitant per poder efectuar el pagament en cas de ser-li concedida.

- Declaració responsable Annex I

- Declaració Jurada de les subvencions rebudes Annex II

- Compte Justificatiu Simplificat de despeses subvencionables, es a dir, vinculades a l'activitat esportiva duta a terme:  material, desplaçaments, allotjaments, preparació física, fisioteràpia i recuperació, altres . . . .Annex III

- En cas que l'esportista hagi estat lesionat durant les competicions mes importants de 2021, i vulgui presentar resultats del 2020 no vigents, s'ha de presentar un certificat de la lesió́ esportiva que acrediti el temps de baixa i la relació́ de les competicions que no s'han pogut fer com a conseqüència de la lesió́.

Els models i annexos es poden obtenir al portal web de l'àrea d'Esports Consell de Insular de Formentera ( www.consellinsulardeformentera.cat ) o a les dependències del Poliesportiu Antoni Blanc del Consell de Formentera.

Si qualcun dels documents exigits, ja estigués en poder de l'àrea d'Esports del Consell de Formentera, el sol·licitant de la subvenció podrà acollir-se al que estableix l´article 13 de la Llei 39/2015, d´1 d´octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques,  sempre que no hagin transcorregut més de 5 anys des de la finalització del procediment i no havent sofert cap modificació des de la seva aportació.

6. CRITERIS I BAREMS PER AVALUAR LES SOL·LICITUDS

Es puntuarà cada una de les sol·licituds d'acord amb els criteris següents:

a) Per classificació obtinguda en Campionat de Balears o autonòmics de mateix nivell, Campionat o Copa d'Espanya (prova única o resultat global), Campionat d'Europa o del Món, s'atorgarà la puntuació que correspongui segons la taula corresponent continguda en aquesta base.

b) Per la posició en el rànquing nacional, europeu o mundial, s'atorgarà la puntuació que procedeixi segons la taula corresponent continguda en aquesta base.

Els i les esportistes que presentin un certificat acreditant una lesió esportiva que els hagi impedit participar en competicions importants durant l'any 2021, poden presentar els resultats esportius NO VIGENTS obtinguts entre l'1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2020, que s'avaluaran com a resultats del 2021

PUNTUACIÓ QUE S'APLICARÀ SEGONS ELS MÈRITS ESPORTIUS

COMPETICIÓ PER EQUIPS D'UN ESPORT INDIVIDUAL

CLASSIFICACIÓ

Campionat de Balears o similar

Campionat o Copa d'Espanya

Campionat d'Europa

Campionat del Món

Campió

3

5

6

6

Subcampió

2

4

5

5

Tercer lloc

2

3

4

4

Del 4t al 5è lloc (autonòmic), al 8è lloc (nacional) i al 15 (Europa i del Món)

1

2

3

3

COMPETICIÓ INDIVIDUAL D'UN ESPORT

Campió

5

7

8

10

Subcampió

4

6

7

9

Tercer lloc

3

5

6

8

Del 4t al 6è lloc (autonòmic), al 10è lloc (nacional) i al 15è (Europa i del Món)

2

4

5

7

Del 7è al 10èlloc (autonòmic), del 11è al 20è lloc (nacional) i del 16è al 35è (Europa i del Món)

1

3

4

5

 

POSICIÓ RÀNQUING D'UN ESPORT

 

Àmbit Autonòmic

Àmbit Nacional

Àmbit Europeu

Àmbit Mundial

De l'1 al 5

2

4

6

8

Del 6 al 10

1

2

5

6

Del 11 al 15è

0

1

3

5

 

- En el cas de competir en el mateix esport en dues o més modalitats esportives, es tindrà en compte la de major èxit esportiu; la resta puntuarà al 50 %.

- En el cas de participar en dues categories per edat es tindrà en compte la de major èxit esportiu.

- En les competicions amb diverses proves o celebracions durant l'any o temporada, s'ha de considerar com a vàlid el resultat global aconseguit després de sumar el resultat de totes les proves fetes un cop finalitzat el campionat.

- No s'avaluaran els resultats en proves amb menys de quatre esportistes, equips o països participants.

- Només comptarà el rànquing en una categoria (mundial, europeu, nacional o autonòmic).

7. DETERMINACIÓ DE L'IMPORT DELS AJUTS

7.1. El procés per a la distribució dels ajuts un cop admeses les sol·licituds és el següent:

- Adjudicació de punts a cada una de les sol·licituds de conformitat amb l'apartat sisè d'aquestes bases.

- Suma del total dels punts que hagin obtingut totes les sol·licituds admeses.

- Divisió de la quantitat assignada que fixi la convocatòria entre la suma de punts adjudicats als sol·licitants, a fi d'obtenir el valor econòmic del punt.

- La quantitat que correspon a cada sol·licitud és la multiplicació dels punts que s'hagin adjudicat pel valor del punt, sempre que aquesta quantitat no sigui superior a la sol·licitada.

7.2. L'import mínim individual per optar a l'ajut serà de 5 punts. 

7.3. L'import màxim per esportista individual serà de  5.000,00 €

 8. PROCEDIMENT I ÒRGANS COMPETENTS PER A LA CONCESSSIÓ DELS AJUTS

8.1. Els ajuts es concediran, d'acord amb els principis d'objectivitat, transparència, igualtat, no discriminació i publicitat, per mitjà del procediment de concurrència competitiva.

8.2. L'inici de l'expedient s'efectuarà per mitjà de l'aprovació de la convocatòria corresponent. El text de la convocatòria i la resta de documentació que es requereixi es comunicarà a la Base de Dades Nacional de Subvenciones (d'ara en endavant BDNS) i es publicarà l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en compliment de l'art. 20.8 de la Llei general de subvencions.

8.3. L'òrgan instructor del procediment és l'àrea d'esports del Consell Insular de Formentera, que ha de dur a terme les actuacions necessàries per a la determinació, el coneixement i la comprovació de les dades en virtut de les quals s'ha de dictar resolució, en el marc de l'article 16 decret legislatiu 2/2005, de 28 de setembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Subvencions.

8.4. Totes les sol·licituds presentades dins el termini establert en la convocatòria se sotmetran a l'examen de l'instructor/a de l'expedient, o de la comissió avaluadora si n'és obligatòria la constitució o s'aprova la seva constitució en la convocatòria corresponent. Una vegada examinades les sol·licituds per l'instructor/a o la comissió avaluadora corresponent, i després que aquesta hagi emès el seu informe, el conseller executiu cap del departament n'elevarà la corresponent proposta de resolució a l'òrgan competent, que en aquest cas és la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera el qual dictarà resolució sobre la concessió o denegació dels ajuts.

8.5. La resolució de l'expedient d'atorgament de les subvencions ha de ser expressa i motivada i ha de fixar, amb caràcter definitiu, la quantia específica de cada una de les subvencions concedides.

8.6. El termini màxim per dictar i notificar la resolució expressa de concessió de subvenció serà de sis mesos comptats des del dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds. No obstant, aquest termini es podrà reduir si s'estableix expressament en la convocatòria dels ajuts. El silenci administratiu tindrà caràcter desestimatori.

8.7. La resolució de l'expedient de concessió o denegació dels ajuts es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en compliment de l'art. 20.8 de l'LGS i es publicarà pel CIM en el Butlletí Oficial de les Illes Balears a efectes de notificació (art. 45.1b de la LPACAP)

9. COMISSIÓ AVALUADORA

9.1. La comissió avaluadora és l'òrgan col·legiat al qual correspon, si n'és el cas, examinar les sol·licituds presentades i emetre'n l'informe que ha de servir de base per elaborar la proposta de resolució que ha de formular l'òrgan instructor competent.

 9.2. Es constituirà una Comissió Avaluadora formada pels següents membres:

- Presidenta: consellera d'Esports o persona en qui delegui.

- Secretari/ària: secretari/ària del Consell Insular de Formentera o funcionari/ària en qui  delegui.

- Vocals: tècnics de l'àrea d'Esports, lletrats o funcionari/ària del departament que correspongui.

9.3. Són funcions d'aquesta Comissió:

- Examinar les sol·licituds, i la documentació adjunta.

- Analitzar i valorar les sol·licituds d'acord amb els criteris de valoració establerts a les bases.

- Formular informe proposta de concessió o denegació de les subvencions, degudament motivat, que ha de servir de base per elaborar la resolució.

- Qualsevol altre que exigeixi aplicació d'aquestes bases.

10. IMPORT DE LA SUBVENCIÓ  I  JUSTIFICACIÓ.

El Consell Insular de Formentera podrà finançar el 100% dels conceptes, d'acord amb els criteris objectius de valoració previstos en aquestes bases. En tot cas, l'import màxim per esportista individual serà de  5.000,00 €

En el cas que la subvenció no fos atorgada en la seua totalitat i quedarà remanent, aquesta seria distribuïda entre els adjudicataris seguint els criteris d'adjudicació establerts. Mai es podrà adjudicar una subvenció per import major al justificat pels esportistes.

Les subvencions que es regulen en les presents bases són compatibles amb la percepció d'altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents d'altres administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals. L'import de la subvenció individual en cap cas podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

El pagament de la subvenció es realitzarà mitjançant transferència bancària, amb prèvia justificació, pel beneficiari, de la realització de l'activitat per a la qual es va concedir en els termes establerts en les presents bases.

Tenint en compte que es tracta d'una convocatòria en què les sol·licituds es presenten un cop realitzada l'activitat, la justificació de les despeses s'ha de fer en el moment de presentació de la sol·licitud de subvenció, mitjançant el Compte Justificatiu Simplificat (Annex III)  de despeses subvencionables, es a dir, vinculades a l'activitat esportiva duta a terme:  material, desplaçaments, allotjaments, preparació física, fisioteràpia i recuperació, altres . . . .

Les factures o documents acreditatius de la despesa efectuada poden ser requerits per l'Àrea d'esports del Consell Insular de Formentera en qualsevol moment, com a mínim, per l'import de la subvenció concedida, les quals hauran de reunir els requisits regulats al RD 1496/2003 de novembre, pel qual es regula el Reglament pel qual es regulen les obligacions de facturar.

11. RÈGIM JURÍDIC

Aquesta convocatòria es regeix per aquestes bases i, en allò que no hi estigui previst, pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions de les Illes Balears, la Llei estatal 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, i la Llei 39/2015, d´1 d´octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en tot allò que hi sigui d'aplicació.

En el marc d'allò que preveu l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, la justificació d'aquestes ajudes es produeix pel fet de reunir els requisits per ser-ne beneficiari.

12. RESOLUCIÓ I PUBLICITAT

Amb fonament en l'informe proposta de la Comissió Avaluadora que ha de dur a terme les actuacions necessàries per a la determinació, el coneixement i la comprovació de les dades en virtut de les quals s'ha de dictar resolució, en el marc de l'article 16 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, correspon a la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, com a òrgan competent, l'acord de concessió i denegació de les ajudes, que expressarà la llista de persones beneficiàries proposades per a l'atorgament de subvenció i la seua quantia, així com de les sol·licituds excloses, amb indicació de la causa d'exclusió.

La resolució de les ajudes d'esports es farà pública en el tauler d'anuncis de la corporació, segons estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i de conformitat amb l'art. 34.2.c del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions.

La notificació dels actes de tramitació i dels acords resolutoris d'aquests ajuts, d'acord amb els articles 40, 41 i 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'ha de fer per mitjà de l'exposició de llistes als taulers d'anuncis físics del Consell Insular de Formentera i al web www.consellinsulardeformentera.cat, al l'apartat “Tauler d'anuncis”, tot adoptant mesures de no identificació per tercers amb preservació dels drets protegits a l'article 18, punts 1 i 4 de la Constitució.

Amb caràcter complementari, també es publicaran les notificacions mitjançant els procediments electrònics habilitats de què disposi el Consell Insular de Formentera.

S'ha de donar publicitat de la informació a què fa referència l'article 15 de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, a la web del Consell Insular de Formentera.

13. RECURSOS

L'acord de concessió de les ajudes exhaureix la via administrativa, i davant aquest es pot interposar, o bé, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, es a dir, davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en el termini d'un mes des de la notificació, o bé, recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Palma (Mallorca), en el termini de dos mesos de la notificació.

14. VERIFICACIÓ I CONTROL

Les persones beneficiàries de les ajudes quedaran sotmeses al règim d'obligacions, intervencions i sancions que estableixen el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, la Llei estatal 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el reglament de la Llei 38/2003, i altra normativa  que hi sigui d'aplicació.

Són obligacions, entre d'altres, de les persones beneficiàries:

a) Sotmetre's a les actuacions de comprovació de l'entitat que concedeix l'ajut i les de control financer.

b) Acreditar la realització de l'activitat al Consell Insular de Formentera així com el compliment dels requisits i les condicions que determinin la concessió de l'ajuda.

Qualsevol alteració de les condicions tingudes en compte per concedir l'ajuda podrà donar lloc a la modificació de l'acord de la concessió.

L'incompliment d'aquestes obligacions per part de les persones beneficiàries, o l'alteració substancial de les condicions determinants de l'atorgament de l'ajuda o la concurrència de les causes de reintegrament previstes a l'article 11 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre,ienl'article37 de laLlei38/2003, podrà donar lloc al reintegrament de la subvenció.

15. CAUSES DE REINTEGRAMENT

Es revocarà l'ajuda i s'haurà de reintegrar totalment o parcialment l'import rebut per les persones beneficiàries i, si escau, l'interès de demora, en els casos següents:

a) L'incompliment de la finalitat per a la qual es concedeixi l'ajuda.

b) L'obtenció de l'ajuda sense que es compleixin les condicions requerides o quan s'alterin les condicions tingudes en compte per concedir-la, sempre que sigui per causes imputables a l'entitat beneficiària.

c) La negativa a sotmetre's a les actuacions de control previstes o l'obstrucció injustificada d'aquestes actuacions.

Per al reintegrament s'han d'aplicar els procediments previstos a aquest efecte en la legislació de finances, en els quals s'ha de garantir l'audiència a les entitats interessades. Les quantitats reintegrables tenen la consideració d'ingressos de dret públic i poden ser exigides per la via de constrenyiment.

L'incompliment de l'obligació de justificar la finalitat d'ajuda econòmica rebuda en la forma i els terminis establerts suposarà, a més del reintegrament esmentat, la impossibilitat de participar en pròximes convocatòries d'ajudes mentre no es faci la devolució de l'import reclamat.

16. LLEI ORGÀNICA 3/2018, DE 5 DE DESEMBRE, DE PROTECCIÓ DE DADES DE  CARÀCTER PERSONAL I DE GARANTIA DELS DRETS DIGITALS

Les dades de caràcter personal que les persones interessades han de facilitar per obtenir l'ajut s'inclouen a un fitxer del departament d'Esports del Consell Insular de Formentera. La finalitat del fitxer és la gestió de les sol·licituds d'ajuts i prestacions en matèria d'aquesta convocatòria.

D'acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i el Reglament UE 2016/679, de 27 d'abril, de protecció de dades, les dades personals de les persones sol·licitants seran tractades amb la finalitat de gestionar i tramitar la corresponent convocatòria, d'acord amb els principis de seguretat i confidencialitat que la normativa estableix. Les persones interessades poden exercir els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició, en relació amb les seves dades personals. Amb la presentació de la sol·licitud, es considera que accepten el tractament de les seves dades per part del Consell Insular de Formentera, de manera expressa.

Per la qual cosa es fa públic per general coneixement

 

Formentera, amb data de la signatura electrònica (21 de febrer de 2022)

La presidenta del Consell Insular de Formentera

Ana Juan Torres

 

ANNEXOS

Annex I. Declaració jurada de les subvencions rebudes.

Annex II. Declaració responsable. 

Annex III.   Compte Justificatiu Simplificat de despeses subvencionables.

Podeu descarregar-vos l'arxiu en Excel a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, i completar-lo.

La descàrrega de l'arxiu en Excel per completar les graelles implica no modificar l'estructura del document. En el cas que l'estructura sigui modificada, el document no tindrà validesa.

 

ANNEX I

DECLARACIÓ JURADA DE LES SUBVENCIONS REBUDES

Don: _____________________________________________, con NIF: _________________, com a:

(   ) Esportista empadronat en el municipi de Formentera.

(   )  President/a del club esportiu__________________________________

DECLARA ( marqui amb una x l'opció o les opcions que procedeixin):

(  )  Que no he sol·licitat, ni preveig sol licitar, cap subvenció a altres administracions públiques diferents del Consell Insular de Formentera pel mateix objecte de les subvencions.

(   ) Que preveig sol·licitar subvencions a administracions públiques diferents del Consell Insular de Formentera pel mateix objecte de les subvencions. Aquestes administracions públiques són:

      _________________________________________________________________________________________

      _________________________________________________________________________________________.

(  ) Que he sol·licitat subvencions a administracions públiques diferents del Consell Insular de Formentera pel mateix objecte de les subvencions, desconeixent encara la quantia concedida. Aquestes administracions públiques són:

       _____________________________________________________________________________________________

       __________________________________________________________________________________________.

(  )  Que he sol·licitat subvencions a administracions públiques diferents del Consell Insular de Formentera pel mateix objecte de les subvencions, sent les administracions públiques i les quantitats econòmiques concedides les següents:

Administració Pública

Quantitat econòmica

 

 

 

 

 

 

En cas que les circumstàncies declarades en aquest document variïn al llarg de l'execució del projecte, estem notificats i acceptem l'obligació de comunicar al Consell de Formentera aquests canvis

__________________a ________ de________________________ de 2022

Signatura

 

ANNEX II

DECLARACIO RESPONSABLE:

 

Representant:.

NIF:

Càrrec:

Entitat:

CIF:

Adreça:

Població:

CP:

 

Telèfon:

Correu electrònic:

DECLAR sota la meva responsabilitat que no concorro en cap de les següents circumstàncies:

  • Haver estat condemnat mitjançant sentència ferma a la pena de pèrdua de la possibilitat d'obtenir subvencions o ajudes públiques.

  • Haver sol·licitat la declaració de concurs, haver estat declarat insolvent en qualsevol procediment, trobar-se declarat en concurs, estar subjecte a intervenció judicial o haver estat inhabilitat conforme a la Llei concursal sense que hagi conclòs el període d'inhabilitació fixat en la sentència de qualificació del concurs.

  • Haver donat lloc, per causa de la qual hagués estat declarat culpable, a la resolució ferma de qualsevol contracte celebrat amb l'Administració.

  • Estar culpable la persona física, els administradors de les societats mercantils o aquells que ostentin la representació legal d'altres persones jurídiques, en algun dels supòsits de la Llei 12/1995, de 11 maig, d'Incompatibilitats dels Membres del Govern de la Nació i dels Alts Càrrecs de l'Administració General de l'Estat, de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del Personal al Servei de les Administracions Públiques, o tractar-se de qualsevol dels càrrecs electes regulats en la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General, en els termes establerts en la mateixa o en la normativa de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  • Tenir la residència fiscal en un país o territori qualificat reglamentàriament com paradís fiscal.

  • Haver estat sancionat mitjançant resolució ferma amb la pèrdua de la possibilitat d'obtenir subvencions.

  • No trobar-se al corrent de les obligacions tributàries (Estat, Comunitat Autònoma i Consell Insular de Formentera) o amb la Seguretat Social en el moment de presentació d'aquesta sol·licitud.

  • No trobar-se al corrent de pagament d'obligacions per reintegrament de subvencions anteriorment concedides o no haver justificat degudament les mateixes, en ambdós casos, segons resolució de l'òrgan municipal competent.

  • No haver presentat la justificació d'altres subvencions concedides per aquest Consell en la data de presentació d'aquesta sol·licitud.

  • Que l'associació destinarà l'import de la subvenció concedida a la finalitat establerta en el projecte pel qual s'atorga la subvenció de l'any 2022 i que les factures, justificades correspondran a despeses efectivament realitzades i derivats de la finalitat per la qual serà concedida la subvenció, que seran assumides com a pròpies i no seran presentades davant altres entitats públiques o privades com a justificants d'ajudes concedides per a aquestes.

Formentera , __ d ___________ de 2022

Signatura

 

 

ANNEX III