Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 94943
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de correcció de l’error advertit en la publicació de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual es publica la data, hora i lloc de realització del primer exercici de les proves selectives per a l'ingrés en el cos de gestió de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 25 d’abril de 2019 (BOIB núm. 57 de 30 d’abril)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 28 de 22 de febrer de 2022, es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual es publica la data, hora i lloc de realització del primer exercici de les proves selectives per a l'ingrés en el cos de gestió de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 (BOIB núm. 57 de 30 d'abril)

2. S'ha advertit un error material en el punt 1 de la part dispositiva de la resolució esmentada, en el sentit que figura com a data de realització de l'exercici el dia 12 de març de 2021, i la data correcta és el dia 12 de març de 2022.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar l'errada material del apartat 1 de la part dispositiva de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual es publica la data, hora i lloc de realització del primer exercici de les proves selectives per a l'ingrés en el cos de gestió de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 (BOIB núm. 57 de 30 d'abril), en els termes següents:

On hi diu,

Data: 12 de març de 2021

Hi ha de dir,

Data: 12 de març de 2022

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en els taulers d'anuncis de l'EBAP i de la conselleria competent en matèria de funció pública, i a la pàgina d'Internet <http://oposicions.caib.es>.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Administracions Públiques i Modernització en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, document signat electrònicament (22 de febrer de 2022)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez