Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

MANCOMUNITAT DES RAIGUER

Núm. 93256
Addenda a les bases especifiques reguladores per proveir un lloc de treball d'agent de corresponsabilitat i conciliació a la Mancomunitat des Raiguer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Acord de Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere s'han inclòs tres noves titulacions en l'àmbit del Pla de Corresponsables. Aquestes noves titulacions són:

  • Màster oficial en Polítiques d'Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere (titulació de la UIB)
  • Certificat de professionalitat de promoció per a la igualtat efectiva entre homes i dones
  • Tècnic/a superior en promoció de la igualtat de gènere

Degut a aquest Acord i segons el previst a la base segona g) de les bases específiques reguladores per proveir un lloc de treball d'agent de corresponsabilitat i conciliació a la Mancomunitat des Raiguer publicades al BOIB núm. 28, de 22 de febrer de 2022; dites titulacions s'inclouen automàticament en el perfil de les persones susceptibles de contractació.

Com a conseqüència de dita inclusió, es concedeix un nou termini de presentació de sol·licituds a la convocatòria de referència, que serà de 10 dies hàbils des de l'endemà de la publicació de la present addenda al BOIB. Per tant, es donen per presentades en termini les sol·licituds efectuades en el primer termini, sense que sigui necessària la seva nova presentació.

 

Binissalem, a data de la signatura electrònica (22 de febrer de 2022)

El president

Andreu Isern Pol