Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 93007
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual es modifica la convocatòria de subvencions per al foment de l’activitat del sector audiovisual per a la promoció turística de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 574263

1. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme de 7 de juliol de 2021 que aprova la convocatòria de subvencions per al foment de l'activitat del sector audiovisual per a la promoció turística de Mallorca (BOIB núm. 92, de 10 de juliol).

2. Segons el punt 7.2 de la convocatòria, la quantitat màxima que es pot percebre per llargmetratges de ficció és de 20.000 euros.

3. Una vegada publicada la convocatòria s'ha detectat una errada que fa indispensable la seva modificació. Al desenvolupament del punt 14, segons el desglossament de les despeses subvencionables, només és possible arribar als 19.500 euros, per llargmetratges tenint en compte que les bíblies només es confeccionen en les sèries.

4. Les despeses subvencionables en concepte de guió literari són de 100 euros per pàgina, amb un màxim de 10.500 euros (que equival a 105 minuts), d'aquesta manera s'arriben als 20.000 euros.

5. S'ha dictat informe tècnic justificatiu de la necessitat de modificació del mòdul b) Guió literari, pujant el preu màxim a 10.500€.

Per tot això,

RESOLC

Primer. Modificar la convocatòria de subvencions per al foment de l'activitat del sector audiovisual per a la promoció turística de Mallorca, en el següent sentit:

Punt 14, desglossament de les despeses subvencionables,

Allà on diu:

Despeses subvencionables

Valoració unitària

Càlcul

Quantia màxima per projecte

Guió literari

Preu per pàgina 100 €

Núm. pàgines x 100 €

10.000 € (equival a 100 minuts)

Ha de dir:

Despeses subvencionables

Valoració unitària

Càlcul

Quantia màxima per projecte

Guió literari

Preu per pàgina: 100 €

Núm. pàgines x 100 €

10.500 € (equival a 105 minuts)

D'aquesta manera, s'ajusta la quantia màxima proposada de 20.000 euros per a llargmetratges de ficció.

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant el president de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs d'alçada.

 

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 21 de febrer de 2022

El director de la  Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordá